torstai 9. maaliskuuta 2017

Patentti ja rekisterihallitus yhteystiedot

Lue lisää puheluhinnoista. Sähköposti etunimi. Patentti - ja rekisterihallitus. Valvontatietoilmoitus ei valitettavasti toimi IE- ja Edge-selaimilla. Käytä jotakin toista verkkoselainta.


Pahoittelemme haittaa. Se on valtion virastot ja laitokset, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonala. Lähetä valvontailmoituksesi tai ilmoita muuttuneet tietosi tilintarkastajarekisteriin.


Kirjaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla (HST-kortilla). Osoite- ja yhteystiedot päivittyvät kaupparekisteriin automaattisesti, muut muutosilmoitukset tarkastetaan ensin PRH:ssa. Yrityksellä on aina oltava voimassa oleva posti- tai käyntiosoite PRH:n ja Verohallinnon rekistereissä. Voit ilmoittaa yhteystietoina myös puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja www-osoitteen.


Patentti ja rekisterihallitus yhteystiedot

Tietoa palvelusta Ohjeita Asiakaspalvelu. Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus. Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta.


Tutustu hakuohjeeseen. Yritykselle PATENTTI - JA REKISTERIHALLITUS löytyy seuraavat tiedot: : yhteystiedot. Klikkaa ja tutustu! Työnantajalla on tällä hetkellä avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat täältä.


Patentti ja rekisterihallitus yhteystiedot

Katso ja hae töitä nyt! PRH edistää teknistä taloudellista ja yhteisöllistä kehitystä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. PRH rekisteröi yritykset, säätiöt ja yhdistykset, tutkii ja myöntää patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallisuojan.


PRH:lla on monipuoliset neuvonta-, tieto- ja koulutuspalvelut. Palvelun käyttäminen on ilmaista, helppoa ja turvallista. Kun turvapostia lähetetään viraston virastopostiin, viestin otsikkoon, sisältöön sekä liitteisiin tulee laittaa tarvittavat tunnistetiedot (nimi, mihin liittyy jne.), että viraston henkilöstö osaa välittää viestin asiaa käsittelevälle henkilölle, tietää mihin asiaan sähköposti liittyy sekä keneltä se on.


Patentti ja rekisterihallitus yhteystiedot

Tulorekisterin tiedon käyttäjät (Verohallinto, Kela, Työllisyysrahasto ja työeläkelaitokset sekä Eläketurvakeskus ETK) neuvovat työnantajavelvoitteisiin ja maksuihin liittyvissä asioissa sekä tiedon käyttäjien oman lainsäädännön tulkintaan liittyvissä kysymyksissä. Tilikaudet - PATENTTI - JA REKISTERIHALLITUS. Tilinpäätöstiedot saadaan kaupparekisteristä. Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat.


Yrityksen PATENTTI - JA REKISTERIHALLITUS tilinpäätöstietoja ei ole saatavilla. Yhdistykset, joilta PRH ei saa tietoa toiminnan jatkumisesta viimeistään 12. Tehtävämme on luoda Suomeen vankka perusta menestyville yrityksille ja yhteisöille. Rekisteröimme yritykset, säätiöt ja yhdistykset.


Tutkimme ja myönnämme patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallisuojan. Lisäksi Euroopan patenttivirasto käsittelee eurooppapatenttihakemuksia, joilla on mahdollista saada eurooppapatentti useassa Euroopan maassa. Keskustataustainen Nuorisosäätiö on muun muassa ryhtynyt rakennuttamaan kovan rahan asuntoja, vaikka säätiön tarkoitus on tuottaa kohtuuhintaista asumista nuorille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit