tiistai 14. maaliskuuta 2017

Sfs 2487 malli

Autamme yrityksiä standardien ymmärtämisessä ja niiden soveltamisessa. Se on määritelty seuraavasti. Standardi koskee hallinnon, kaupan ja teollisuuden asiakirjoja. Standardin periaatteita sovelletaan sekä paperimuodossa että sähköisessä muodossa oleviin, pääasiassa A4-muotoisiin, asiakirjoihin.


Vakioasettelussa on otettu huomioon silmäiltävyyden vaatimukset. Asiakirjasta löytyvät aina tietyt asiat omista kohdistaan.

Asettelumallia voidaan käyttää perustana laadittaessa esimerkiksi työhakemusta tai muita lomakkeita. Tavoitteena on myös luoda malli , jota hyödyntämällä esimerkiksi asiakirjapohjat ovat valmiiksi standardoituja ja pohjatiedot on aseteltu lopullista sisällöntuottajaa varten valmiiksi. Tämän julkaisun valmistelusta Suomessa vastaa Suomen Standardisoimisliitto SFS ry, puh. Sivuotsikko voidaan kirjoittaa samalle riville kuin varsinainen teksti, jos otsikon ja tekstin väliin mahtuu vähintään kaksi tai kolme välilyöntiä ja jos halutaan säästää tilaa.


Tämä helpottaa asiakirjojen käytettävyyttä. SFS -standardi on Suomen Standardisoimisliiton SFS ry:n vahvistama standardi. SFS -kauppa on standardien verkkokauppa.


Lisäksi standardeja voi ladata omalle koneelle. KB Esimerkkiteksti, johon on merkitty tekstiviitteet ja lähdeluettelo 1.

Siinä määritellään asiakirjassa esitettäville tiedoille vakiopaikat ja asettelut. A4-kokoisen sivun pinta jakautuu pystysuunnassa riveihin (R) ja vaakasuunnassa sarakkeisiin (C). Malli esityslistasta, joka sijaitsee kokouskutsun sisällä. Kokouksessa tarvitaan kokouskutsun ja esityslistan lisäksi myös muita asiakirjoja.


Näistä mainittakoon esim. Päätöksentekoon saatetaan tarvita myös lukuisia muita asiakirjoja, sopimuksia, määräyksiä jne. Tekniikan kehitys ja asiakirjojen laatijoiden tarvitseman tiedon. Pistä video pyörimään, laita välillä paussille ja tee itse samat Wordilla.


Kun tallennat työsi ohjeen mukaisesti Word-mallipohjaksi, voit jatkossa aloittaa uuden työn ja valita malliksi tämän itse tekemäsi kirjepohjamallin. Diplomityö kirjoitetaan siististi koneella kokoon Aja sidotaan. Sidontaa varten on sivun vasempaan reunaan jätettävä riittävä marginaali. Tavallinen tapa hoitaa kaupankäyntiä myyjän ja ostajan välillä on kirjeenvaihto.


Kirjeenvaihtoa käydään usein myös kasvokkain käytävän kaupankäynnin tukena. Ilmaisia asiakirjamalleja Lakiasiaintoimisto Jyrki Jokiselta. Suunnittele ja kirjoita mallin mukainen tarjous, missä on majoitus henkilölle hengen huoneissa.


Valitse hotelli Lahdesta ja tarjoa myös lounasmahdollisuutta. SFS standardimalli seuraavalla sivulla. Majoitus tulee ajalle 10.


Sitä voidaan käyttää perustana laadittaessa yrityksen asiakirjapohjia tai asiakirjojen kirjoitusohjeita.

Yhtä hyvin yksityishenkilö voi hyödyntää mallia omia kirjeitä kirjoittaessaan. Menetelmä Tässä kohdassa esitetään työn periaate ja kulku, käytetyt välineet, kytkentäkaaviot, suoritustavat, olosuhteet jne. Hyvä tapa on tehdä asiakirjat voimassa olevan standardin mukaisesti.


Haaga-Heliassa on laadittu ohjeet harjoitustöiden, raporttien ja opinnäyte-työn kirjoittamiseen. LÄHTEET Tips To Create An Artist Website: Part 1. Artikkeli taiteilijoiden internet-markkinointiin keskittyvän yrityksen kotisivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit