keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Passikuva tampere

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! PASSIKUVAT TAMPEREEN KESKUSTASSA Meiltä saat viralliset Suomen passikuvat muutamassa minuutissa, ilman ajanvarausta. Kymmenien tuhansien passikuvausten kokemuksella takaamme, että meiltä saat aina oikeanlaiset kuvat käyttötarkoituksen mukaan, sähköisesti poliisille lähetettynä tai paperikuvina. Passikuvat Tampere ? Otamme passikuvat laatutakuulla studiossamme Tampereen keskustassa ilman ajanvarausta ja toimitamme kuvat myös sähköisesti.


Kuvatunnus tekstiviestinä. Takuulla hyväksytty kuva.

Tavoitteemme on tehdä mahdollisimman laadukkaita, kriteerit tarkasti täyttäviä kuvia, joiden läpimenoa ei tarvitse jännittää. Virallisessakin kuvassa voi kuitenkin olla rennosti ja hienoinen hymykin on sallittu. Viisumikuvien vaatimukset vaihtelevat maakohtaisesti paljon. Osaan viisumeja vaaditaan yksinkertaisesti ” passikuva ”, jota ei ole tarkemmin määritelty, joskus viisumikuvalle on hyvinkin tarkat ohjeet.


Yleisimpiin viisumeihin (esim. Usa ja Intia) meillä on tarkat ohjeet, ja mahdollisuuksien mukaan selvitämme ohjeita suurlähetystöjen kautta. Hatanpään valtatie Tampere Puh. Valokuvaamo Tampereen ydinkeskustassa.


PhotoStellasta saat studio- ja miljöökuvaukset sekä passikuvat. Myös kuvatuotteet, kamerahuollot ja tarvikkeet. Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva -automaatissa.


Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! Poliisin valokuvaohje perustuu EU-asetuksen mukaisesti kansainvälisiin standardeihin. Tervetuloa kuvattavaksi! Meiltä viralliset passikuvat ilman ajanvarausta! Käytössämme on digitaalinen passikuvajärjestelmä, jonka avulla lähetämme kuvat suoraan poliisille.


Hakemukseen liitettävä passikuva saa olla enintään kuukautta vanha. Jos sinulle on myönnetty vähän aikaa sitten passi tai henkilökortti, jossa oleva kuva on alle kuukautta vanha, samaa kuvaa voi käyttää uudessa hakemuksessa.

Sähköisenä tai perinteisinä paperikuvina. Albumit ja kiinnitystarvikkeet. Studio on käytössä koko myymälän aukioloaikana arkisin ja lauantaisin. Tutustu palveluihimme! Listalla olevat kuvaamot ovat sitoutuneet syöttämään passikuvat valokuvapalvelimelle, jos asiakas niin haluaa, ja kertomaan tästä mahdollisuudesta.


Sähköinen passikuva ja lähetys poliisin järjestelmään, viralliset passikuvat, viisumikuvat ja erikoispassikuvat. Official passport pictures for Finland and European countries and special size passport pictures in custom sizes, welcome. Rippi,- ja yo-kuvaus alk. Matrikkelikuvaus alk.


SÄHKÖINEN PASSIKUVA 150. Hääkuvaus, lapsikuvaus, perhekuvaus, rippi- ja ylioppilaskuvaus, yrityskuvaus, mainoskuvaus ym. Tarjoamme yksilöllisiä ja räätälöityjä kuvapalveluja ammattikuvaajille ja harrastajille.


Liikkeemme sijaitsee Lielahden Citymarket myymälässä Tampereella. Täysin varustettu studio erillaisiin kuvaustarppeisiin. Käytettävissä iso studiotila,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit