keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Rakkaus otsikoita

Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti! Monipuolinen Deittisivu. Liity jo tänään ilmaiseksi! Lue myös: Horoskooppimerkkien yhteensopivuus - katso mikä sopii sinulle!


On mielenkiintoista lukea viihderomaanien ensimmäisiin tunnettuihin edustajiin lukeutuvaa kirjaa: tätä edelleen varsin viihdyttävää rakkaus - ja seikkailutarinaa on lähemmäs pari tuhatta vuotta sitten luettu papyruskääröiltä ääneen ajanvietteeksi. Riikinkukon loistava kauneus jäi minun mielestäni Leukippen kasvojen varjoon. Kipeintä ei ole kuulla ihmisen suusta uskoa pilkkaavia sanoja, sillä Jeesuskin tuli tänne ja kärsi kuolemansa pilkkaajien käsissä.


Uusi vuosi, uusi alku. Näin ajattelin, kun perustin vuoden ensimmäisenä arkipäivänä oman yrityksen. Käytännössä työnkuvani ei muuttunut edellisiin vuosiin verrattuna, sillä kirjoitan työkseni, kuten aiemminkin.


Tilanne oli kuitenkin epävarma, koska säästöjä tai varmoja asiakkaita ei ollut. Olosuhteista huolimatta yrittäjyys tuntui omalta jutulta ja päätin, että selviän. Niistä ei voi odottaa juuri minkäänlaista hintaa – ainakaan vielä. Se todellistuu vasta kohotessaan käytäntöön. Minne voin lähettää rakkauspostia?


Tuleeko otsikoita ? Rakkaus on korkein luonnonlaki. Ryhtyvätkö poliitikot kommentoimaan? Täyttyvätkö keskustelupalstat? Syttyykö suuria tunteita? Lähteekö hymymylly jauhamaan?


Kaikki kirjat edullisesti samasta paikasta. Pedagoginen rakkaus on korkein kasva-tuksen teoria, joka ei kuitenkaan ole rakkauden pedagogiikkaa pelkkänä teoriana. Jarkon kysymykseen (mitä pitää tehdä että rakkaus pitää yhdessä) voisin vastata että rakkaus pitää osoittaa toiselle pienillä teoilla ja toisen kanssa täytyy olla. Todellinen rakkaus on voimaa.


Varo tuhlaamasta rakkautta niin, ettet jaksa rakastaa itseäsi tai häntä, joka sinua rakastaa. Onko rakkaus ruma sana? Mä leikkelen lehdistä kaiken maailman otsikoita milloin mihinkin tarkoitukseen ja tänään käteeni osui palanen, jossa luki otsikon teksti. Katsoin juuri romanttisen draaman, jossa kysyttiin, että voiko toiseen rakastua ensisilmäyksellä.


Suomeen aikanaan Voit lukea raamatusta sillä aikaa. Yritysten omissa konesaleissa kyyhöttävä legacy-teknologia ei paljon otsikoita nostata. Siksi monelta nykyään unohtuu se, että nämä parikin vuosikymmentä sitten kyhätyt systeemit pitävät suurtenkin yritysten pyörät pyörimässä ja valot päällä.


Victorian ja Danielin kuninkaalliset häät ovat synnyttäneet paljon keskustelua. Lehdet revittelevät monenlaisia otsikoita niin häistä itsestään kuin niiden kommentoinnistakin. Ja aivan ihania ja erilaisia tarinoita kaikilla! Blondin parisuhdekuvioista nousi otsikoita.


Seurustelukumppani vaihtui komeaan ylöjärveläiseen kartanonomistajaan Erkki ”Eki” Mäkkylään. Sittemmin molemmat löysivät onnen tahoillaan, Mäkkylä Riitta Väisäsen ja Outi alkuperäisen rakkaansa kanssa. Pari muutti Australiaan, ja heillä on yhteinen tytär, Claudia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit