torstai 30. maaliskuuta 2017

Itä suomen poliisi twitter

Der mutige VorschIag eines MiIIiardär wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen, mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin. Jos tarvitset kiireellistä poliisin apua, soita hätänumeroon 112.


Itä suomen poliisi twitter

Soitettaessa tähän numeroon, puheluun vastaa arkisin kello 8. Muina aikoina numero on suljettu. Twiittaamme poliisiasioista Vantaalta Hyvinkäälle, Nurmijärveltä Loviisaan. Toimimme kahdella kampuksella Joensuussa ja Kuopiossa. Itä - Suomen yliopisto on yksi maamme suurimmista yliopistoista. Tarjoamme koulutusta koulutusalalla ja liki sadassa pääaineessa tai koulutusohjelmassa.


Tilanteet muuttuvat nopeasti, niin kävi tänäänkin. Lähes heti etsintöjen lopetuksen jälkee sudesta tuli uusi havainto. Tilanne päättyi siihen , että poliisi joutui lopettamaan suden. Twitter -maratonin satoa: Liukas tie ja jyrkkä ylämäki yllätti Transporterin, joka yritti karata partion hallusta omille teilleen. Onneksi partiomies oli.


Itä suomen poliisi twitter

Tie on edelleen poikki ja poliisi ohjaa liikennettä paikalla. Poika on palannut kotiinsa. Poliisi kiittää yleisöä vihjeistä. Tekevät aina tutkinnankeskeyttämispäätöksen.


Ennen puoltayötä tyypillisimmät tehtävät liittyivät häiritsevään. Jos koira on Suomen Kennelliiton rekisterissä, koiran nimeä klikkaamalla pääsee koiran rekisteritietoihin. Maraton alkaa kello ja päättyy lauantaina 2. Helsingin poliisi vahvistaa, että Itä -Helsingissä liikkunut suden näköinen eläin oli todennäköisesti susi.


Itä suomen poliisi twitter

Ensimmäiset havainnot eläimestä tulivat aamulla Myllypurosta, Viipuri sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit