keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Que tal vastaukset

Itse olen opiskellut avoimessa yliopistossa Que tal -nimisen. Sumate pues a este viaje que grabamos con Huawei Mobile y Tereré por el Mundo…. Näytä lisää kommentteja. Ammatti: Ei vastausta.


Viñamarinos , soy más que un simple físico y desearía conocer personas que sumen en mi vida , más no que resten.

Repaso-osioiden vastaukset. QT (Loimaa) -blogisivu löytyy täältä. Espanjan erikoismerkit tietokoneella Ohjeita espanjan erikoismerkkeihin löytyy täältä. Tältä sivulta löydät esimerkkivastauksia joihinkin harjoituksiin. Harjoituksen yhteydessä mainitaan aina, jos tältä sivulta löytyy vastaukset.


Moniin harjoituksiin ei löydy mallivastauksia, jolloin on itse huolellisesti katsottava aiheeseen liittyvät materiaalit ja mietittävä, mitkä ovat oikeat vastaukset. Tekstit ja sanastot sisältää kappaletekstit, keskusteluharjoituksia ja lisätekstejä. Sarja sopii erinomaisesti myös itseopiskelijoille selkeiden rakenne- ja sanastoselitysten ansiosta.

Sisäänkirjautuminen. Buenas noches, don Ramón, hasta mañana. Hasta la próxima clase. Hola ei ole koskaan tullut vastaan Que tal esta.


Eikö se ole joko Como esta Antonio tai Que tal Antonio? Sori nurinkuristen heittarien ja kysymysmerkkien puute. Tekstien lisäksi digikirjat sisältävät erilaisia oppimista edistäviä videoita, ääneen luettuja tekstejä sekä mm. Digikirjoihin teet helposti tehtäviä ja kirjoitat muistiinpanoja.


Voit myös jakaa digivihon vastaukset opellesi. Lisäksi saat helposti näkyviin tehtävien oikeat vastaukset. Next week: adjectives, colours and verbs!


Olin Virossa käymässä, kun virolainen nainen sanoi minulle: Kuidas käsi käib? Mitä hän sanoi minulle? Lue lehtiartikkeleita tai kirjoja. Englanninkielisten tekstien lukeminen laajentaa sanavarastoa, ja samalla kieli tulee tutummaksi.


Lukemisinto pysyy yllä, jos lukee omien mielenkiinnon kohteiden mukaisia tekstejä. Susanna Törnström Harjoittelimme tänään eri tilanteissa reagointia sekä opettelimme relatiivipronominien käyttöä ja kertasimme kpl asioita.

Miten viikonloppu meni? Qué tal todo Julkaistu 20. Muy buena, me gustó mucho. Lo encuentro bastante aburrido.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit