tiistai 7. maaliskuuta 2017

Celia kirjautuminen

Lainaa ja kuuntele äänikirjoja. Ihmisäänellä luettuja äänikirjoja ovat kauno- ja tietokirjat sekä perusasteen ja lukion oppikirjat. Celian asiakaspalvelu. Korkea-asteen ja ammatillisten oppilaitosten kurssi- ja oppikirjat ovat pääsääntöisesti koneäänisiä.


Kenelle: Äänikirjat sopivat lähes kaikille henkilöille, joille tavallisen painetun. CELIA -kirjaston äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille. Rekisteröitymistä varten kannattaa sopia aika, puh.


Hoida Telian liittymiin, palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi ilman jonoja. Palvelua voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa. Kirjautuminen ja oma tili. Korkeakoulujen kurssikirjallisuus on lainattavissa ilmaiseksi. Palveluiden käyttäjäksi voit liittyä omassa kirjastossasi.


Ohjeita kirjautumiseen ja oman tilin käyttöön. Vaikuttaa siltä, että käytät selainta, jota emme enää tue. Parhaan kokemuksen takaamiseksi, suosittelemme, että käytät jotain seuraavista internet-selaimista: Chrome, Safari, Firefox, Edge tai Opera. SeAMKilainen kirjaudu omilla SeAMK-tunnuksillasi (Haka- kirjautuminen ), niin saat heti käyttöösi kaikki e-aineistot. Ensimmäisellä kerralla liitä kirjastokortti tiliisi.


Saat sähköpostiisi kirjautumislinkin. Muut kirjautuvat sähköpostilla. Myös monet netin äänikirjamyyjät tarjoavat mahdollisuutta kuunnella äänikirjoja suoraan internetistä. Suomen kirjastojen yhteiseen Tapahtuma ja ideapankkiin kerätään toteutettuja ja ideatasolla olevia kuvauksia tapahtumista, tilaisuuksista, näyttelyistä, opastuksista, teemaviikoista, tempauksista ja muista asiakkaille tarjottavista mahdollisuuksista käyttää kirjastoja.


Vaadi käyttäjän kirjautuminen sivulle pääsemiseksi. Käytä sivullasi noindex-komentoa. Jos käytät noindex-komentoa, sinun on myös poistettava robots. Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta meidän on voitava lukea sivu voidaksemme nähdä noindex-komennon. Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön.


Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. Mobiiliversiossa (puhelimella) saat valikot esiin sinisestä, pyöreästä plus-painikkeesta. Usein kysyttyä e-kirjoista Tälle sivulle olemme koonneet yleisimpiä e-kirjoista esitettyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Valitse kirjautumistavaksi korkeakoulun Haka-tunnuksilla kirjautuminen ja klikkaa Haka Login -kuvaketta. Lue ja hyväksy käyttöehdot.


Anna kirjastokorttisi numero ja kirjastosta saamasi PIN-koodi, ja liitä kirjastokortti tiliisi. Voit vaihtaa PIN-koodin Omat tiedot –välilehdellä. Pirkanmaan kirjastojen PIKI-verkkokirjasto - kirjastosi netissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit