tiistai 21. maaliskuuta 2017

Sopimusoikeus kirja

Asiantuntevaa lakiapua yrityksille pääkaupunkiseudulla. Edita Lakitiedon kommentaarit, lakikokoelmat ja Lakikirjat ovat luotettavat työvälineet jokaiselle juridista tietoa työssään tarvitsevalle. Lähetetään 1-arkipäivässä. Ilmainen toimitus Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään! Löydä SOPIMUSOIKEUDEN OPPIKIRJA, kirja parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.


Yritykset sen sijaan eivat tee sopimuksia tuomioistuimia vaan liike-elaman sujumista varten. Tilapäisesti loppu. Teoksessa käsitellään kattavasti liike-elämän sopimuksiin liittyviä asioita sopimusvalmisteluista riidanratkaisuun.


KW - sopimusoikeus. Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot on keskeisin ja kattavin julkisista hankinnoista laadittu teos. Siinä selvitetään havainnollisesti ja kokonaisvaltaisesti hankintalain sisältö ja sen keskeiset tulkinnat. Lisäksi huomioidaan muun muassa sopimusoikeus ja. Lakipalveluja, neuvontaa, asiakirjojen laadintaa pk-yrityksille.


Hankintatuote, saatavuus saattaa olla epävarma. Painos loppu, myös kustantajan varastosta tai tuote ei ole tilattavissa kauttamme. Teoksessa käydään läpi niin alaa sääntelevät lait ja periaatteet kuin oikeuskäytäntö ja noudatettava tapaoikeus. Kirja tarjoaa lisäksi runsaasti käytännön esimerkkejä ja ohjeita.


Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeist ä. Siirry hakuun Siirry sisältöön. Opintojakso kuuluu oikeusnotaarin tutkinnon aineopintoihin ja on pakollinen kaikille oikeusnotaarin tutkintoa suorittaville. Opintojaksoon voivat ilmoittautua oikeusnotaarin koulutusohjelman opiskelijat, oikeustieteen maisterin koulutusohjelman opiskelijat, oikeustieteellisen tiedekunnan sivuaineopiskelijat sekä oikeustieteellisessä tiedekunnassa erillisten opintojen suoritusoikeudella. Kirjailijan ja kustannusyhtiön välinen sopimus kirjan kustantamisesta.


Kirja -arvostelu teoksesta Mäkelä, Juha: Sopimus ja erehdys. Teoriaa havainnollistetaan lukuisilla käytännön esimerkeillä sekä tuomioistuinratkaisuilla. Sopimusoikeuden oppikirjan toimittajia ovat Justus Könkkölä ja Olli Norros.


Kirja sisältää myös runsaasti tiedon soveltamiseen harjaannuttavia harjoitustehtäviä. Kirjan kirjoittajat ovat juristeja, joilla on kokemusta sekä liike-elämästä että koulutus- ja opetustehtävistä. Kauppakamarikaupassa voit muun muassa ilmoittautua koulutuksiin, liittyä klubiin, ostaa kirjoja sekä tilata verkkopalveluita.


Tutustu monipuoliseen valikoimaan! Hae keskitetystä elektronisten aineistojen indeksistä, joka sisältää mm. Mikä merkitys rahtikirjalla on?


Rahtikirja on todisteena kuljetussopimuksen ehdoista sekä siitä, että rahdinkuljettaja on ottanut tavaran vastaan. Jos rahdinkuljettaja ei ole merkinnyt rahtikirjaan varaumaa ja sen syytä, katsotaan tavaran olleen moitteettomassa kunnossa tavaran kuljetusta. Teoksiin on lisätty runsaasti uutta KKO:n, hovioikeuksien ja muiden riidanratkaisuelinten käytäntöä. Viittauksia oikeuskirjallisuuteen on laajennettu. Perinnönjaosta on laadittava perinnönjakokirja, jonka allekirjoittavat kaikki osakkaat ja kaksi esteetöntä todistajaa allekirjoituksilla todistaa oikeaksi.


Pesänjakajan toimittamassa jaossa riittää yksin pesänjakajan allekirjoitus. Perinnönjakokirja on päivättävä ja siitä tulee käydä ilmi mitä on ollut jaon kohteena ja mitä on kullekin jako-osakkaalle tullut. Johdatus oikeustieteeseen kirja Oikeustiede ja oikeudellinen ajattelu Johdatus oikeustieteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit