torstai 30. maaliskuuta 2017

Te toimisto

Tarjolla yhteensä 7ha alue yrityksellesi. Rakenna menestyksesi Pukkilaan! Osta koko alue tai pienempi tontti. Loistavat yhteydet joka ilmansuuntaan!


Te toimisto

TE-toimisto laatii kanssasi suunnitelman työnhaun onnistumiseksi. Tässä palvelussa voit hyväksyä ehdotetun suunnitelman tai laatia oman suunnitelmaehdotuksen TE -toimistolle, tarkastella suunnitelmassa sovittuja tehtäviä ja kertoa mitä olet tehnyt. TE -toimiston asiakkaana voit hakea hyvin työllistäviin työvoima- ja rekrykoulutuksiin. Tutustu myös oman alueesi rekrytapahtumiin Tapahtumakalenterista.


Ilmoittaudu työnhakijaksi TE -toimistoon. Tampereen työvoimatoimisto sijaitsee Pellavatehtaankadulla. Suljettu viikonloppuisin. Asiantuntijapalveluiden hyödyntämiseksi tarvitaan ajanvaraus. Toimipaikka on avoinna maanantaista torstaihin kello 9–ja 13–16.


Te toimisto

Joissakin tilanteissa hakemuksen voi perua ilman, että sitä pidetään koulutuksesta kieltäytymisenä. Lisätietoa mahdollisuudesta perua hakemus saa työ- ja elinkeinotoimistosta. Joensuun toimipaikka. Itsearviointi sisältää tehtävät Kiinnostukset ja Työn sisältö.


Vastauksiesi perusteella laadimme sinulle alustavan TOP-listan ammateista toiveittesi mukaisessa järjestyksessä. Tämän sivuston käyttö edellyttää Javascriptiä. Salli selaimen asetuksista Javascriptin käyttö.


Denna tjänst använder JavaScript. Tutustu huolellisesti yksityiskohtaisempiin työnhakijan ja työnantajan asiointiohjeisiin. Katso valikko sivun vasemmassa reunassa. Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle Sivun tiedot ovat vanhentuneet, tarkistakaahan ne. Sivutoimisella yrittäjällä voi olla oikeus työttömyysetuuteen.


TE -palvelujen asiantuntija keskustelee kanssasi työnhakutoiveistasi ja osaamisestasi. Uudenmaan TE -palvelut. Uutisia ja infoa liittyen työnhakuun, koulutukseen, työttömyyteen ja yrittäjyyteen.


Te toimisto

Tervetuloa sivuillemme! Työ- ja elinkeinopalvelut eli TE -palvelut tarjoavat maksutta palveluja työnhakijoille. Alle 30-vuotiaat kuuluvat nuorisotakuun piiriin, jonka myötä tarjoamme palvelua tai toimenpidettä 3kk sisällä siitä, kun työnhaku on alkanut.


Yrityksen lopettamisen käsite työttömyysturvassa riippuu yritysmuodosta ja kokonaisuudesta. Päivärahahakemusta varten tarvitaan esteetön työvoimapoliittinen lausunto, josta selviää mistä lukien työ- ja. Keski-Suomen Te-toimisto palvelee asiakkaita Jyväskylässä Vapaudenkatu A: TE -palvelut, yhteystiedot.


Te toimisto

Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit