perjantai 3. maaliskuuta 2017

Lihapiirakka ravintosisältö

Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Tällä ohjeella valmistat perinteisen lihapiirakan. Lihapiirakka eli tuttavallisemmin lihis on suomalaisten pikaruokaklassikko. Täytettä on kuitenkin helppo maustaa ja varioida omaan makuun sopivaksi. Uunissa ilman pakkausta 200°C noin min.


Liha-riisitäytteinen Pirkka lihapiirakka on laktoositon ja kätevä lämmittää nopeasti mikrossa. Ruokaisamman vaihtoehdon saat lisäämällä lihapiirakan väliin nakin tai makkaran. Pirkka riisipiirakka sopii erinomaisesti suolaisten välipalojen pohjaksi. Kokeile lämpimiä voileipiä esimerkiksi kinkku-juusto täytteellä. Istuntosi vanhenee hetken kuluttua.


Jatka Finelin käyttöä tai menetät ruokapäiväkirjan ja omien elintarvikkeiden tallentamattomat tiedot. Grahamkuoreen leivottu liha- ja vehnärouhetäytteinen piirakka. Paistopiste on tie nautiskelijan sydämeen.


Leipä ihmisen tiellä pitää, ja mitä tuoreempi, sen parempi. Kiireisen arjen keskellä voi aika omille leipomuksille olla kuitenkin kortilla. Kahvila-konditoria Supikas.


Runsastäytteinen lihapiirakka on riittoisa pikkusuolainen tai lounas. Pellillisestä riittää syötävää useammalle kymmenelle, mutta osan piirakasta voi hyvin myös pakastaa myöhempää tarvetta varten. Piirakan makumaailma on mieto, mutta maukas.


Laske eri ruokien sisältämä energia ja ravintosisältö. Kalorilaskurilla selvität helposti päivän aikana syötyjen ruokien kalorit ja ravintosisällön. Lihapiirakan taikinakuori on valmistettu gluteenittomista raaka-aineista.


Täytteenä on maustettua jauheliha-riisitäytettä. Tuote on rasvapaistettu. Sisältää suomalaista naudanlihaa ja täytettä on kokonaisuudessaan. Aikoinaan yhteistyössä vaativien keittiöammattilaisten kanssa saatu aikaan, kunnolla täytettä sisältävä, helposti lämpimänä avattava.


Ei nahistu mikrossa, eikä vetisty höyryssä. Muut koot: annos - 298kcal, 1g - 298kcal, unssi - 85kcal, lisää. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä. Perinteinen ja mehevä lihapiirakka , jossa maukkaan, vehnälesettä sisältävän kuoren sisällä on runsas ja lihaisa täyte naudanlihasta.


Maistuu sellaisenaan tai lempimausteilla tuunattuna. HoviRuoan lihapiirakka on todellinen evästen aatelinen. Sitä on lämmitetty retkillä, koulusta päästyä ja lauantai-illan eväänä jo vuosien ajan. Ja mikäs sitä lämmitellessä, sillä maistuuhan se oikein mukavalta sellaisenaan tai ketsupilla ja sinapilla maustettuna ja nakeilla täytettynä. Ei se turhaan ole Suomen suosituin!


Tarjolla myös kappaleen pakkaus, josta riittää. Vaivataan tasaiseksi taikinaksi. Laitetaan jä kaapiin tekeytymään. Jauheliha ja pilkottu sipuli ruskistetaan.


Lisää riisit ja vesi sekoita. Uunipellillisestä lihapiirakkaa riittää retkievästä tai iltapalaa isommallekin porukalle. Tehokas laihdutus ja painonpudotus.


Sulamo on helppokäyttöinen nettipalvelu kaikille laihduttajille. Sopii eri näkymien ansiosta aloittelijalle tai kokeneelle laihduttajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit