maanantai 13. maaliskuuta 2017

Hälytykset turku

Samat kirjat, halvemmat hinnat. Reaaliaikainen hälytysten seuranta Turku paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä.


Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa paikkakunnalla Turku. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen.

Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Useimmissa unionin maissa käytetään kuitenkin edelleen myös muita hätänumeroita 112-numeron rinnalla. Yleinen hätänumero 112. Onnettomuudet lueteltu paikkakunnittain.


Päivittyy kerran vuorokaudessa. Paikkakunnalle ei tähän mennessä ole kirjattu lainkaan hälytyksiä. Päivystäjämme ohjaa ilmoitukset esimerkiksi vartijalle, huoltoyhtiölle, viranomaisille tai suoraan asiakkaalle jatkotoimenpiteitä varten – tarpeen ja sopimuksen mukaan.


Tällaisia medioita kaupunki tarvitsee.

Turkulainen kertoo isoista ja pienistä asioista, ja teemat koskettavat kaupunkilaisia. Monesti Turkulainen näyttäytyy suorapuheisena. Niin 800-vuotias Turku kuin 60-vuotias Turkulainenkin antavat pureskeltavaa. Tärkeää ei ole se, miten vanha olet vaan miten olet.


Kakskerran VPK:n hälytykset. Kaikki FinnHEMSin yksiköiden tehtävät kirjataan FinnHEMS-tehtävätietokantaan. Alla olevissa tehtävätietokannasta poimituissa tilastoissa esitetään hälytysten, kohdattujen potilaiden, ensihoitolääkäreiden konsultaatiopuheluiden sekä yleisimpien hälytyskoodien lukumäärät.


Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Liikenneonnettomuus, Turku.


Pelastustoimen halytykset koottuna. Tarkasta junien aikataulut ja osta liput. Junalla matkustat edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Osta liput ajoissa ja säästä. Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?


Katso myös paikkakuntasi tarkempi sääennuste. Maarian VPK on Turussa kotipaikkaansa pitävä sopimuspalokunta.

Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Suomen sää 1-vrk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit