keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Ihmisen markkinaarvo

Ihmisen markkina-arvo En nyt kirjoita ihmisarvosta (vaikka ehkä joskus pitäisikin) vaan siitä miten meistä on tullut tai olemme tehneet itsestämme käveleviä tuotteita. Markkina-arvo ” on käsittääkseni eri asia kuin parisuhde. Siitähän se Frederik’kin lauloin aikoinaan, markkinaraosta – Mä tahdon takoa sun markkinarakoa. Mikä on sinun mielestäsi ihmisen markkina-arvo ? Voiko sellaista edes määritellä? En todellakaan ymmärrä sinun logiikkaasi, koska se ei vain toimi.


Siihenhän vaikuttavat paljon ulkonäkö, koulutus, tulotaso, harrastukset, tupakan ja alkoholin käyttö sekä muut seikat, jotka tekevät ihmisen mielyttäväksi vastakkaisen (ja myös saman) sukupuolen edustajan silmissä. Naisten markkina-arvo on lähtökohtaisesti myös korkeampi kuin miehillä. Ei mitenkään yllättävää. Tuli vain mieleen, että todellakin kannattaa valkata ja koeajaa se mies ja olla koeajettavana sille melkoisen pitkäään ennen kuin antaa vauvakuumeelle vallan, koska jokainen tarvitsee rakkautta ja sitä ei hirveästi ole äiti-statusta kantaville tarjolla.


Tuolla eräässä ketjussa puhuttiin ihmisen markkina-arvosta. Mitä sana tarkoittaa sinulle? Onko sinulla tapana testata markkina-arvosi useinkin?


Jos yrityksellä on 1miljoonaa osaketta ja osakkeen markkinahinta on euroa, yrityksen markkina-arvo on miljardi euroa. Arvo voi tarkoittaa ainakin seuraavia:. Osoittautui, että tutkimuksen tuloksena saaduilla ekonometrisilla metsänhintamalleilla voidaan määrittää metsän markkina-arvo.


Monilla niistä on markkina-arvo , mutta kaikkia ei voi helposti arvottaa rahassa. Jotta ekosysteemien kyky tuottaa merkittäviä palveluja säilyy, niitä on hoidettava oikein ja niiden rakennetta ja toimintaa on suojeltava. Ihmisen toiminnassa on siis oltava ekosysteemien laajuinen näkökulma, ekosysteemilähestymistapa. Tulevaisuuden työpaikka uudistuu vain ihmisten avulla. Uudistumisesta ja uudistamisesta tulee ihmisen työ.


Tähän tarvitsevat sekä työntekijät kuin työnantajatkin uudenlaisia valmiuksia ja työkaluja. Lähtökohtaisesti kaikki työ on asiantuntijatyötä. Vammaisen naisen markkina-arvo ja parisuhde Liikuntavammaisten markkina-arvo Tuntui hurjalta kuulla, että useimmat haastatellut eivät usko, että he voisivat ihastua liikuntavammaiseen ihmiseen. Prinssissäni täytyy siis olla jotain vinksallaan.


Mari Kiurun mukaan nuoret aikuiset eivät pitäneet liikuntavammaiseen ihastumista lainkaan. Tell me the facts and I’ll learn. But tell me a story and it will live in heart forever. Amerikan intiaanien sananlasku Yuval Noah Harari kirjoittaa kirjassaan Sapiens, kuinka raha on tehokkain ihmisen luoma luottamuksen järjestelmä. Rahan rooli vaihdannan välineenä ja arvon säilyttäjänä perustuu ihmisten keskinäiseen uskoon sen.


Maanjäristys surmasi yli 3ihmistä Pakistanissa. Yhdysvaltain F-15-koneet pudottivat neljä Irakin hävittäjää, jotka. Turusen näkemyksen mukaan ihmisen fyysinen oleminen tulee tässä iässä entistä todellisemmaksi.


Silloin ehkä mies löytää miehisen ja nainen naisellisen olemuksensa. Seksuaalinen kypsyminen on edennyt. Eteen voi tulla vaarallisia hetkiä, jolloin lähtee hakemaan täydellistä naista tai täydellistä miestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit