maanantai 27. maaliskuuta 2017

Golf säännöt lippu

Tulokset olivat yksiselitteisempiä kuin Molinarin testissä: kärjistetysti voi sanoa, että lippu kannattaa aina pitää reiässä. Tanko auttaa upottamaan putin paremmin, etenkin nopeammissa puteissa, mutta se myös hidastaa missatun putin vauhtia niin, että pallo päätyy lähemmäs reikää kuin ilman tankoa putattaessa. Golfin sääntöjä päivitetään säännöllisin väliajoin mutta seuraava uudistus tulee olemaan merkittävämpi kuin aikaisemmat. Säännöt ja etiketti. Andrews Royal and Ancient Golf Club, jonka sääntötoimikunta yhdessä United States Golf Associationin kanssa pitää huolta maailmanlaajuisten standardien noudattamisesta.


PikaopasTerveellisyysSanastoa Pikaopas Golf on ympäri maailmaa harrastettava suosittu ulkoilmapeli, joka on säilynyt ytimeltään samanlaisena jo vuosisatojen ajan. Perusidea on yksinkertainen: pallo yritetään saada lyötyä reikään mahdollisimman vähin lyönnein. Jokaisella reiällä peli alkaa aina tiiauspaikalla suoritettavalla avauslyönnillä ja päättyy lyhimmäksi leikatulla.


Lippu asetetaan paikaan, jossa pelaajan pallo on silloin, kun hän on käyttänyt kentän SSS:n osoittaman määrän lyöntejä lisättynä oman tasoituksensa antamilla lyönneillä. Mikäli pelaajalla on näin laskettuja lyöntejä käyttämättä reiän jälkeen, hän jatkaa uudelle kierrokselle niin pitkälle kuin lyönnit riittävät. Jos pelaaja pelaa alle oman tasoituksensa, hän jatkaa peliä toiselle kierrokselle niin kauan kuin lyönnit riittävät.


Jokaisen pelaajan loppupaikka merkitään lipulla, jossa on pelaajan nimi. Lippu tulee asettaa näkyvään paikkaan väylälle tai viheriön läheisyyteen, riippuen siitä mihin viimeinen lyönti on lyöty. Red Cardin tai pelioikeuden haltijalle, jäsenille ja HEIDÄN VIERAILLEEN ei aikarajoitusta. Green fee - lippu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen. Lippua ei voi käyttää kilpailumaksuna.


Lyöntien määrä Hole in one, holari. Hole in one tai Hole-in-one tarkoittaa pallon lyömistä yhdellä lyönnillä sisään reikään. Hole-in-onet ovat tavallisimpia par -rei´illä, joissa lyönnin pituudeksi tulee kentästä riippuen 80–2metriä. Suomen johtava golfmedia ja kuhiseva kauppapaikka.


Uusimmat uutiset, laadukkaat artikkelit ja podcastit. Kattavat digipalvelut ja verkkokauppa pelaajille. Väylän päässä on viheriö, joka on lyhyeksi leikattua ruohoa.


Viheriöllä on reikä, joka on läpimitaltaan 1senttimetriä ja vähintään senttimetriä syvä. Reikään on usein pystytetty lippu kertomaan sen sijainti. Kilpailu käydään lyöntikilpailuna, jossa pelaajille luovutetaan lähtiessä lippu , johon on kiinnitetty hänen nimellään varustettu lappu. Katinkulta Golf ry:n jäsenet voivat tehdä varauksen omilla tunnuksilla suoraan nexgolfin kautta (valitse kenttävalikosta simulaattori). Muutoin varaus tehdään harrastevastaanotosta puh.


Maksut suoritetaan harrastevastaanottoon, josta saa avaimen simulaattoriin. Oikea ratkaisu löytyy maksimissaan klikkauksella. Käytössäsi on virtuaalituomari, joka neuvoo käyttämään sääntöjen suomia mahdollisuuksia eduksesi ja hyödyntämään hankalista tilanteista vapautumisen mahdollisuudet.


Silloin pääset aloittamaan ensi vuonna kauden puhtaalta pöydältä valmiimpana, uudet säännöt ja uuden tasoitusjärjestelmän perusteet omaksuneena golfarina. Eli linjalla on kolme pistettä: Pallon pudotuspaikka, piste josta pallon rata leikkasi vesiseteen rajan ja lippu. Nämä kolme pitää olla linjassa järjestyksessä: droppipaikka - esteeseenmenopaikka - lippu. Ei siis voi olla linjaa droppipaikka - lippu - esteeseenmenopaikka.


Tätä tietoa juuri hain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit