tiistai 24. toukokuuta 2016

Helsinki apostille

Finding your roots. Legalization and apostille. Basic hereditary issues. Personal data protection.


Helsinki apostille

The Embassy of the Republic of Poland in Helsinki does not affix apostille to documents and does not intermediate in its obtaining from the Ministry of Foreign Affairs in Warsaw. The procedure may be processed via post or by another person (a separate power of attorney is not required). Tietoa Haagin yleissopimuksesta sekä englanninkielinen lista sen jäsenvaltioista löytyy alla olevan linkin kautta. Asiakaspalvelua ulkomaalaisten rekisteröinti- ja muissa kansainvälisissä asioissa seuraavissa palvelupaikoissa Uudellamaalla: Helsinki, Porvoo ja Raasepori. Holhoustoimen asiakirjoja voit jättää kaikkiin palvelupaikkoihin.


Huomioithan, että Helsingin palvelupaikkaan ei saa tuoda koiria. The Ministry for Foreign Affairs does not legalise foreign documents. Digi- ja väestötietovirasto palvelee. Voit myös asioida palvelupaikassa.


Helsinki apostille

Visumservice on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailuun tarkoitettujen viisumipalveluiden tarjoajana. Miljoonat kansainväliset matkaajat ovat varmistaneet liike- tai lomamatkaan tarkoitetun viisuminsa saannin Visumservice -yrityksen kautta. Cylexin hauissa puhelinnumerot, yhteystiedot, aukioloajat, arvioinnit ja erikoistarjoukset.


Lisätietoa apostille -todistuksesta löydätte täältä. Tämä vaihtoehto koskee erityisesti Suomen kansalaisia, jotka voivat näin saada notaaripalvelut suomeksi eikä tulkille ole tarvetta. Toinen vaihtoehto on hankkia tarvittava asiakirja Espanjasta, esimerkiksi samalla kertaa, kun matkustetaan Espanjaan katsomaan hankittavaa kiinteistöä.


Helsinki apostille

Auktorisoitu kääntäjä – apostille -todistus. Yli 1valtiota, kaikki EU-maat mukaan lukien, kuuluvat sopimuksen piiriin ja käyttävät kyseistä todistusta. It is planned for a period of eighteen months. Spain is a partner in the project.


Kirjaamo Lue lisää kirjaamon yhteystiedoista. PRH:n toimitalolle on matkaa Helsingin rautatieasemalta kilometriä. Aloita valitsemalla palvelu. Voit tehdä varauksia palveluun, muokata ja tarkastella omia varauksia ja asiakastietoja.


Syöttämällä varauskoodin alla olevaan kenttään, pääset tarkastelemaan aiemmin tehtyä varaustasi. Sopimuksen tarkoitus oli yksinkertaistaa ulkomaisten asiakirjojen laillistamisvaatimuksia. Todistus on määrämuotoinen ja sen kohdat on numeroitu niin, että sitä ei tavallisesti tarvitse kääntää.


Kääntäminen voi kuitenkin olla perusteltua etenkin silloin, jos apostille on laadittu vastaanottajalle vieraalla kirjoitusjärjestelmällä, kuten arabiaksi tai venäjäksi. Sähköpostin liitteiden yhteiskoko voi olla korkeintaan Mt. Sörnäisten rantatie C, Helsinki. Liitteet on suositeltavaa lähettää word-, pdf- tai excel-muodoissa perillemenon varmistamiseksi.


Helsinki apostille

Apostille - Suomi sekä puhelinnumero, osoite ja kartta. Käytä suojattua sähköpostia, jos asiasi on vähänkään arkaluonteista. La délivrance de l’ apostille sur des documents français est de la seule compétence de la Cour d’Appel dans le ressort de laquelle les documents ont été établis. L’Ambassade de France à Helsinki n’est pas compétente pour la délivrance de l’ apostille.


Jos kyseessä on hätätilanne, soita hätänumeroon 112.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit