tiistai 17. toukokuuta 2016

Tehtäväkohtainen koeaika

Työsopimuslain mukaan koeajasta on aina sovittava erikseen. Työntekijä on ollut koeajalla poissa työstä sairauden vuoksi kalenteripäivää. Työnantajalla ei ole oikeutta pidentää koeaikaa.


Mikäli työnantaja haluaa käyttää mahdollisuuttaan pidentää koeaikaa, tulee koeajan jatkamisesta ilmoittaa työntekijälle ennen kuin koeaika muutoin päättyisi. Määräaikaisessa työsuhteessa koeaika voi kuitenkin olla pidennyksineen korkeintaan puolet määräaikaisen työsopimuksen kestosta. Osa-aikatyö Osatyökyvyttömyyseläke Palkka Pro rata temporis. Nopea Lahden ja Päijät-Hämeen alueen uutisportaali. Avainta sopii toimialallaan noudatettavat ala- ja jäsenyhteisökohtaiset työehtosopimukset.


Sopijaosapuolina Avaintan työehtosopimuksessa ovat Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto JYTY ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Opetusalan ammattijärjestö OAJ ry ja Tekniikka ja terveys KTN ry. Hattulan seurakunnassa on täytettävänä määräaikainen seurakuntapastorin virka ajalle 1. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.


Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella helmikuussa. Tehtävään valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa.


Virka pyritään täyttämään 1. KirVESTES:n mukaan. Alle kuukauden määräaikaisissa työsuhteissa koeajan pituus saa olla enin-tään puolet määräajan kestosta (esim. kuukauden pituinen työsuhde, koeaika saa olla enintään kuukautta). Olin sairauslomalla työtapaturman takia 1päivää, sen jälkeen pävää osapalkkasairauslomalla kesä-heinäkuussa. Koeaika määräytyy työsopi-muslain mukaisesti. Heinäkuussa olin osapalkkasairauslomalla päivää ja päivää.


Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta noudatetaan työntekijöihin, jotka tekevät töitä sosiaalialan palveluyksiköissä. Työehtosopimus on yleissitova, joten myös järjestäytymättömät alalla toimivat työnantajat ovat velvollisia noudattamaan sen määräyksiä. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika ja tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan.


Varalle valittiin Harri Poutanen. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Toimen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n sääntöjen mukaisesti. Valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.


Lue lisää kuntarekry. Koeajasta on sovittava työsopimuksessa. Lähetä hakemuksesi 13. Hae työpaikkaa -linkin kautta.


Lisäksi psykologilta edellytetään yhteistyökykytaitoja, oma-aloitteisuutta, aktiivista työn kehittämisotetta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan. Työsuhteessa on kuukauden koeaika. Viran palkkaus sijoittuu vaativuustasoon Y ( tehtäväkohtainen palkanosa 6euroa kuukaudessa).


Tarjoamme muun muassa tukea virike- ja liikuntatoimintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit