perjantai 13. toukokuuta 2016

Puhelin lapselle 2018

Aina kk takuulla ja päivän palautusoikeudella. Vertaamalla löydät sopivimman. Katso mikä liittymä vei voiton! Unen kannalta on tärkeää, että mieli ei saa virikkeitä.


Opeta lapselle hyvät nettitavat. Puhelin tyynyn alla saattaa olla vaarallinen!

Milloin ja minkälaisia kuvia tai postauksia on sopiva ladata sosiaaliseen mediaan. Määritä salasana sovellusten lataamiseen. Perusluurissa akkukin riittää paremmin kuin älypuhelimessa.


Ekaluokkaiselle riittää puhelin , jolla hänet saa kiinni. Lupasimme lapselle älypuhelimen, kun hän täyttää yhdeksän. Poika oli luokkansa toiseksi viimeinen, joka älypuhelimen sai.


Ei tarvitse olla markkinoiden hienoin Annoin lapselle vanhan älypuhelimeni. Sen pitää mahtua käteen. Siinä pitää olla kyllä myös hieno kuori.

Jonnan mielestä pieni koko on myös hyvä, sillä silloin puhelin mahtuu taskuun talteen eikä jää niin helposti leikkikentille. Lisävarusteet ovat myös tärkeät, erityisesti hyvä suojakuori ja näytönsuoja. Lasten ja nuorten puhelimeen voivat lapset ja nuoret soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Puhelimen toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.


Nykyään nettiä ja jatkuvaa tavoitettavuutta tarvitaan niin paljon, että lapsellekin on käytännössä välttämätöntä hankkia oma puhelin ja siihen liittymä. Lapselle on syytä opettaa hyvät nettitavat ja kertoa, millaisia kuvia ja postauksia on sopivaa ladata someen. Näytön alapuolelle sijoitettu kotinäppäin on kätevä lapselle , joka opettelee puhelimen käyttämistä.


Sillä pääsee nopeasti tuttuun aloitusnäyttöön ilman laidasta katoavien hipaisukytkinten etsimistä. Pyöreäreunainen muotoilu ja iso koko eivät ole omiaan nuorimmille käyttäjille, sillä puhelin voi helposti lipsahtaa kädestä. Oma puhelin tuo iloa ja turvaa pienen koululaisen päivään. Mutta mitä puhelimen ja palveluiden valinnassa pitää muistaa?


Kokosimme parhaat vinkit vanhemmille. Sitten muutamaa isoa rappusta ja pientä askelmaa alas ja läpi asvalttipihojen. Tilaa lapselle sopiva ensiliittymä meiltä. Liittymät ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja liittymissä on rajaton netti. Liittymään saa myös saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset.


Rajaton netti takaa kuitenkin sen, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden. Uusi puhelin Gigantista! Onko sinulla tarve uudelle puhelimelle?

Me Gigantissa autamme sinua löytämään parhaan puhelimen, olit sitten etsimässä puhelinta itsellesi tai vaikkapa lapselle tai lahjaksi ystävälle. Ulkoisesti puhelin on hyvän kokoinen ja mallinen lapselle ja sitä on helppo pitää kädessä. Valikoimasta löydät lisäksi suojakuoret, suojalasit ja muut tarvikkeet, jotta laite pysyy ehjänä aktiivisessakin käytössä.


Muista myös suojata uusi puhelin vahinkojen varalta laitevakuutuksella. Lapsi ei välttämättä itse edes vahingossa soittaisi palvelunumeroihin, mutta esimerkiksi jos käy vahinko ja puhelin varastetaan niin jos esto on käytössä sillä ei pysty tekemään suurempaa tuhoa ja tilailemaan esimerkiksi karkki tai limsa-automaateista mitään. Syksy on tyypillisesti vilkasta aikaa älypuhelimien julkaisujen suhteen, kun laitevalmistajat varautuvat hyvissä ajoin lähenevään joulusesonkiin. Onko aika hankkia puhelin lapselle ? Myös Ilta-Sanomat julkaisi aiheesta jutun, jossa vertaillaan koululaisille sopivia puhelimia. Tässä muutama suosituksemme.


Lue artikkeli täällä: Lapsen ensimmäinen puhelin. Ensin kannattaa tietysti kartoittaa käyttötarve ja käyttäjän toiveet. Käyttötarpeet voivat olla hyvin erilaiset, kun hankitaan ensimmäinen matkapuhelin lapselle tai juuri koulunsa aloittavalle ekaluokkalaiselle, some- puhelin teinille, työkännykkä uransa aloittavalle tai helppokäyttöinen puhelin vanhukselle turvaksi ja seuraksi. Kaikki annetut lahjat lasketaan yhteen, joten jos olet lahjoittanut lapsellesi vaikkapa kesämökin, samalla kolmivuotisjaksolla et voi enää antaa kyseiselle lapselle verovapaata rahalahjaa. Mietin vain nyt olisiko syytä hankkia puhelin jo 8-vuotiaalle kouluaiselle, kun kulkee yksin kotiin?


Toisaalta Suomi on todella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit