tiistai 10. toukokuuta 2016

Lehdistötiedote tutkimuksesta

Luvut ovat Taloustutkimus Oy:n rakennusyhtiö Peabille tekemästä tutkimuksesta , jossa selvitettiin suomalaisten mielikuvia ja käsityksiä rakentamisesta. Tutkimuksen luvut ovat todella pysäyttäviä. Alan mielikuva oli vieläkin huonompi, kuin mitä osasimme odottaa. Lehdistötiedote 16.


GraduTreenit on uusi ja ainutlaatuinen verkkovalmennusohjelma, jonka tutkimuksen tukipalvelujen ammattilaiset ovat suunnitelleet lopputyön parissa pakertaville opiskelijoille.

Psykologian opiskelija Sara Klingstedt, 3 kiinnostui GraduTreeneistä heti kuultuaan yliopisto-opiskelijoille suunnatusta verkkovalmennuksesta. Kyyhky on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava työkalu lehdistötiedotteiden jakeluun. Kyyhkyä pääset käyttämään muutamassa minuutissa. Tiedotteen tehtävä on nimensä mukaisesti tiedottaa jostakin asiasta. EU-ministerit keskustelivat tutkimuksesta ja innovaatioista kestävän kasvun avaintekijöin.


Suomalaisten elvytystaitoja ja -tietoja selvittäneestä tutkimuksesta selvisi, että yli kolmannes suomalaisista ei joko osaa tai on epävarma paineluelvyttämisen osaamisestaan. Sisällön omistaja on estänyt pääsyn sisältöön.

Anna oikea polkuavain jatkaaksesi. Tietohallintojen johtaminen Suomessa -tutkimus kartoittaa ja kokoaa yhteen organisaatioissa työskentelevien johtotason henkilöiden ajatuksia siitä, miten he näkevät tietohallinnon roolin organisaatiossaan ja miten tietohallintoa ja sen eri toimintoja johdetaan. Voi kun otettaisiin rakentamisessa enemmän huomioon suomalaisten tarve saada yksityisyyttä, kuten tästä kyselystäkin huomaa. Nykyrakentaminen on tiivistä, talot ovat lähekkäin, mikä on ymmärrettävää toisaalta, mutta ikkunoiden, parvekkeiden ja oleskelupihojen suuntaa voisi miettiä suunnitteluvaiheessa, ettei naapurin ikkunat olisi omaa olohuonetta tai pihaa vasten.


SATO Oyj, lehdistötiedote 9. Joustokoti on uudenlainen osaomistamisen muoto, jossa omaan. Nordean Taloustutkimuksella teettämästä tutkimuksesta selviää, että vaikka rahaa jäisi säästöön, sijoittamisen intoa jarruttaa tiedon puute sekä pelko rahojen menetyksestä. Joka neljäs suomalaista ei säästä tai sijoita laisinkaan ja myös hyvätuloiset kokevat, ettei ylimääräistä jää. Yli­opis­tot ja am.


Kotihoidon tukea maksetaan vaihtoehtona muille lasten tuetuille hoitomuodoille lasten ollessa 1–2-vuotiaita. Väitöstiedotteen tarkoituksena on saada viestisi välitettyä toimittajille sellaisessa muodossa, että toimittaja tekee siitä jutun, joko suoraan tiedotteen pohjalta tai lisätietoja kysyttyään. Tiedote kertoo lyhyesti ja uutismaisesti olennaisen tutkimuksesta , erityisesti sen tuloksista liittäen ne laajempaan kokonaisuuteen. Taideyliopiston tutkimuksesta ja tohtorikoulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi on valittu taiteen tohtori Jaana Erkkilä-Hill.


Valinnassa korostettiin erityisesti Erkkilä-Hillin johtajakokemusta, näyttöjä tutkimusrahoituksen hankkimisesta ja monialaista taiteen tuntemusta. Valinnan teki Taideyliopiston hallitus kokouksessaan tiistaina 12. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki.

Hyppönen H, Vänskä J, Reponen J, Lääveri T, Keränen N, Heponiemi T. Ammattilainen – potilastietojärjestelmät työn tukena? Jaetut palvelut tarjoavat valtavia säästömahdollisuuksia julkiselle sektorille A. Cisco: Suurimmalla osalla yrityksistä ei ole IT-strategiaa liikkuvaan työhön. Yhteistyössä Nokian kanssa edistämässä aitoa mobiliteettia.


Ciscon teettämän tutkimuksen mukaan yli prosentilla yrityksistä ei ole pitkän tähtäimen IT-strategiaa liikkuvaan työntekoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit