torstai 12. toukokuuta 2016

Hämeenlinnan poliisi tiedottaa

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Kyseessä on ulkomaalaistaustainen mies. Uhri on suomalainen nainen.


Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta lisää maanantaina. Alueella liikkuu karhu. Jatkotiedote klo 13. Aktiiviset etsinnät on poliisin toimesta lopetettu tältä erää. Poliisi vastaa: Kyllä koirat on pidettävä kytkettynä aina taajama-alueella.


Meille on jo tullut valituksia mm. Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa-uutisten seuranta koko Suomesta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä.


Hämeenlinnan Jukolasta, jossa koira oli näykkäissyt toista lenkkeilijää. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. HS-Vesi tiedottaa kunnossapitotöiden aiheuttamasta vesikatkosta Hirvipolulla Lammilla keskiviikkona 12. Jokin aika sitten tässä blogissa peräänkuulutettiin hyviä poliisitiedotteita.


Hämeen poliisin mukaan murhasta epäilty on ulkomaalaistaustainen mies ja uhri suomalainen nainen. Silloin esiin nousivat kuopiolaispoliisi Markon Kilven tiedotteet. Peura ei noudattanut liikennemerkkiä. Heti puolen yön jälkeen Lammilla valtatie 12:lla Vääksyntien risteyksessä peura juoksi auton eteen, vaikka paikalla ei ole hirvieläimistä varoittavaa liikennemerkkiä. Haukkukaa nyt inisijät tuokin poliisi.


Ja kaikki saduthan saa onnellisen lopun. Aika satusedältä ko poliisi vaikuttaa. No olen kyllä huomannut että muillakin poliiseilla on noita satusedän ominaisuuksia. Mahdollisia vainoamista koskevia rikosilmoituksia poliisi ei (tietenkään) ala tutkia. Tämän jälkeen ei miehestä eikä mönkijästä ole havaintoja.


Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä. Varaa ajat kerralla koko perheelle. Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä.


Hämeenlinnan poliisi tiedottaa

Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Autoa ajoi noin kolmekymppinen Pirkanmaalla asuva nainen. Poliisi kertoo naisen puhaltaneen törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Poliisi ei ole kertonut, millaisia havaintoja henkilöllä oli.


Poliisi on kertonut tapauksen tutkinnan olevan alkuvaiheessa, eikä se ole kommentoinut rikoksen tekotapaa tai tekovälinettä. Tapauksen tutkinnanjohtaja Marko Mäkinen vastasi MTV Uutisille tänään, ettei poliisi kommentoi tapausta, vaan tiedottaa siitä ensi viikon alussa. Epäilty on kiistänyt teon. Poliisi tiedottaa asiasta yksityiskohtaisemmin vasta kun se voi tapahtua tutkintaa vaarantamatta. Lehtosen liikkeistä syyskuun 14.


Juttukokonaisuuteen liittyvissä esitutkinnoissa takavarikoitiin yhteensä viisitoista käsiasetta, kynäpistooli, kymmenen kivääriä, yksi haulikko, konekivääri ja konepistooli, sekä patruunoita ja aseen osia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit