perjantai 20. toukokuuta 2016

Riskientunnistamiskoulutus joensuu

Riskientunnistamiskoulutus käydään perusvaiheen lisäksi ennen ajokoetta. Suomen tutuissa maisemissa upeassa 3D-ympäristössä. Penkissä on tärinätunnistin, joka tunnistaa tarkasti tienmuodot ja auton liikkeet, ja välittää ne sinulle ratille. Jos olet saanut henkilöautokortin (B) ennen 1. Autokoulu Joensuu Ky – Autokoulu Lappeenrannassa.


Tarpeen tullen voit myös ottaa meihin yhteyttä, mikäli haluat opettaa ajokortin opetusluvalla! Tule käymään ja tehdään suunnitelma juuri sinulle! Liikennekoulu Mikko on autokoulu Joensuussa. Meillä voit suorittaa B-kurssin haluamallasi tavalla - Meiltä myös mopot, motskat ja raskaan kaluston kurssit!


Mopot ja motskat löytyy Biker Schoolin puolelta. Kaikki autokoulut, kurssit ja hinnat kätevästi. Vertaile ja valitse sinulle sopivin. Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen.


Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Valitse joko simulaattori tai ratapaketti. Opetus sisältää teoriatuntia ja ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Ajo-opetus voidaan osin antaa simulaattorilla.


Siirtymäsäännöt: - Jos opetus on aloitettu ennen 1. Ammattipätevyyden jatkokoulutukset verkossa Tarjoamme ammattipätevyyden jatkokoulutukset nyt myös verkkokoulutuksena. Verkkokoulutus tapahtuu Webautossa, jonne kirjaudut ilmoittautumisen yhteydessä saamillasi tunnuksilla. Valittavana on viisi eri koulutusohjelmaa: Ennakoiva ajaminen Inhimilliset tekijät ja hätätilanteet Logistiikan turvallisuus Turvallinen toiminta ja työympäristö. Kurssipaketteihin ei sisälly viranomaismaksuja (ajokorttilupahakemus, teoria- sekä ajokoemaksua), sekä ratamaksua ratayhtiölle. Pakkaus sisältää poljinsarjan, lisäpeilin, valkoisen kolmion sekä suomenkieliset asennusohjeet.


Tuotekuva on viitteellinen. Ei sovellu käytettäväksi ajoneuvoissa,. Riskikoulutuksen pimeänajon saa korvattua ennen 1. Pimeänajosta on esitettävä todistus. RiskienTunnistamisKoulutus (RTK) ja Ensimmäisen Ajokortin Suorittajan (EAS) koulutus pitää ostaa autokoulun kautta. Meiltä ammattipätevyyskoulutukset jo korttikurssit!


Tervetuloa autokouluun, jota asiakkaista suosittelee. Virtuaaliset teoriatunnit ja nerokas pysäkkimalli. Laadukkaan opetuksen, parhaat autot ja rennoimman meiningin tarjoaa autokoulu Drive Center.


Toimimme Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Imatralla. Voit opiskella itsenäisesti netissä ja samalla tarkastella edistymistäsi autokoulussa. Saat henkilökohtaiset tunnukset palveluun opiskelusi alussa toimistostamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit