keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Australia matkustusasiakirjat

Varaa heti ja säästä jopa ! Ota yhteyttä tänään! Australia on turvallinen maa matkustajalle, mutta varovaisuutta on syytä noudattaa. Tämä pätee erityisesti suurkaupunkeihin ja turistikohteisiin. Terrori-iskun mahdollisuus maassa on kohonnut. Yleinen hälytystaso mahdollinen.


Australia flag at Itävalta flag be Belgia flag br Brasilia flag ca Kanada flag cl Chile flag cn Kiina flag co Kolumbia flag cr Costa Rica flag dk Tanska flag eg Egypti flag eu Euroopan unioni flag fi Suomi flag fr Ranska flag de Saksa flag hk Hongkong (Kiinan erityishallintoalue) flag in Intia flag ind Indonesia flag ie Irlanti flag it. Koska Australia ja Uusi-Seelanti ovat erillisiä maita, sinun tulee molempiin maihin pääsyä varten olla kaksi erilaista viisumia. Monet maat ovat tunnettuja tarkoista viisumikäytännöistään.


Näitä ovat esimerkiksi Australia , Venäjä sekä monet lähi-idän maat. Varsinkin näissä maissa vieraillessa on syytä tutustua muihin maahantulon ehtoihin, sillä aina viisuminkaan omistaminen ei oikeutta astua maahan. Kun matkustat tai muutat ulkomaille, selvitä hyvissä ajoin kohdemaan maahantulomääräykset ja tarvittavat matkustusasiakirjat kyseisen maan viranomaisilta. Suomen ulkoministeriö ei voi antaa ohjeita toisten maiden maahantuloon liittyvistä asioista.


Aussit ovat reppureissaajien ikisuosikkikohde, ja sinne lähdetäänkin usein pidemmäksi aikaa. Jos matkustat esimerkiksi Suomesta toiseen Schengen-maahan, sinulla tulee olla tarvittavat matkustusasiakirjat sekä Suomeen että Schengen-kohdemaahasi. Lue tärkeää tietoa passi- ja viisumisäännöistä TUIn lomakohteissa. Passi- ja viisumisäännöt vaihtelevat maittain. Tarkista passisi voimassaolo hyvissä ajoin ennen matkaa.


Matkustusasiakirjoja ovat passi ja henkilökortti, joita voit hakea Suomessa poliisilta ja ulkomailla Suomen ulkomaanedustustosta. Suomen kansalaisen passi ja muut matkustusasiakirjat. Ajokortti ei ole matkustusasiakirja tai virallinen henkilötodistus. Tämän vuoksi kehotamme, että pohjoismaiset matkustajat pitävät mukanaan voimassa olevan passin, matkustavat nämä sitten Pohjoismaissa, EU-maissa tai EU:n ulkopuolelle.


Australia matkustusasiakirjat

Muiden maiden kansalaisilla on oltava mukanaan kaikki muut tarvittavat matkustusasiakirjat (kuten passi, viisumi ja muut maahantulodokumentit). Ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja kulttuuria – Uusi-Seelanti pohjoisesta etelään! Matkan lopuksi käynti Sydneyssä. Kuuba on mystinen sekoitus rouheaa romantiikkaa ja historiallisia nähtävyyksiä.


Kuuban charmi yhdistääkin menneen maailman tunnelman Havannan hurmaavassa ulkoilmamuseossa nykyiseen värikkääseen elämänmenoon havannalaisten salsarytmien sykkeessä. Kuubaan et tarvitse viisumia, mutta ennakkoon on hankittava turistikortti, joka esitetään maahantuloviranomaisille maahan saapuessa ja maasta poistuttaessa. Tarvitsetko viisumia kansainväliselle matkalle? Visumservice on miljoonien ympäri maailmaa sijaitsevien matkailijoiden suosima yritys, joka hankkii matkalle tarvittavat viisumit nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Voit yleensä ottaa matkalle mukaan ne resepti- ja itsehoitolääkkeet, joita matkalla tarvitset.


Lääkkeiden maahantuonnin rajoitukset riippuvat siitä, onko kyseessä suomalaisen luokittelun mukaan itsehoitovalmiste, reseptilääke, huumausainelääke vai eläinlääke. MATKUSTAMINEN BALILLE Mitä on hyvä tietää ennen matkustamista Balille? Viisumi, sää, hintataso, rahanvaihto, rokotukset ja liikenne.


Lentokentältä saa ilmaisen leiman passiin, joka oikeuttaa kuukauden oleskeluun Indonesiassa. Passin tulee olla voimassa vähintään kuukautta. Aikavyöhykkeet Taulukon sarakkeissa on jokaisesta aikavyöhykkeestä maan nimi, maakoodi, aikavyöhykkeen nimi, normaaliaika (talviaika) ja kesäaika sekä niiden alkamisaika ja loppuaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit