keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Pohjoisintian kiertomatka

Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin. Pohjois-Intian matkan järjestelyitä varten pyydämme toimittamaan värillisen kopion passin kuva-aukeamasta jo noin 4kk ennen matkaa. Sri Lankan kiertomatka.


Lukemattomia muuntelu- ja yhdistelymahdollisuuksia. Pääset näkemään Intian historiaa ja nykyaikaa, kokemaan Taj Mahalin, tuon yhden maailman ihmeistä, ratsastamaan maharajojen lailla elefantilla linnoitukselle, tutustumaan komeisiin palatseihin ja aistimaan Intian makuja ja tuoksuja.

Perheyritys Lomalinja tarjoaa n. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Trans-Himalajan luontomatkalla koet ja näet luontomatkailun viimeisiä rajaseutuja korkealla Pohjois-Intian vuoristossa. Ladakhin vuoristoaavikon eläimistöön kuuluu mm. Tulinen curry, mausteiden tuoksut, värikkäät sarit, maharajojen linnoitukset sekä upeat temppelit ja palatsit. Aivan uskomaton määrä historiaa.


Maailman toiseksi väkirikkain maa tarjoaa lukemattomia tapoja, tuoksuja, makuja ja upeita kokemuksia. Kontrastit ovat suuret.

Ihmeellistä Intiaa ei voi ymmärtää, se täytyy itse nähdä, kokea, tuntea, haistaa ja maistaa. Liikumme maateitse. Delhi – Agra – Jaipur –Delhi.


Me kiertomatkalaiset löysimme kuitenkin lentotien Intiaan ja pääsimme takaisin. Ihmisiä ja tapahtumia matkan varrelta Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva 6. Tema-matkojen suosittu Etelä-Thaimaan kiertomatka vei Khao Sokin kansallipuistoon. TUI (entinen Finnmatkat) järjestää kiertomatkoja Tema-brändin alla.


Teman matkalla olen ollut Etelä-Thaimaan kierroksella toimittajan roolissa. Kierros oli mainio: ohjelma oli monipuolinen ja opas erinomainen, samoin majapaikat. Kolumbus ei koskaan tullut tietämään, ettei hän löytänyt meritietä Intiaan, vaikka kävikin pitkillä laivamatkoilla meren yli. Georgian kiertomatka. TJÄREBORG puolestaan erikoistuu vain maagiseen Goaan , jossa valittavina ovat Pohjois- ja Etelä-Goa sekä alueen pääkaupunki Panaji , joka sijaitsee Mandovi-joen vierellä ja huokuu sekä Intiaa että Portugalia samassa paketissa.


Täysin uutena matkakohteena järjestämme matkan Pohjois-Intian upeimpiin luontokohteisiin. Matkan aikana maisemat vaihtelevat Himalajan henkeäsalpaavista lumihuipuista alueen elämänvirran, Gangesin laakson, alavien tasankojen ja kosteikkojen kautta Ranthambhoren tiikeripuiston rosoisiin kallioihin ja jyhkeisiin sal-puumetsiköihin. Tutustumme Indus-jokilaakson upeisiin buddhalaisiin luostareihin ja kulttuuriin, jonka jälkeen siirrymme maastoautoilla Himalajan etelärinteille Dharamsalaan.


Pyöräilyä Pohjois-Intian hienoissa kulttuuri- ja luontokohteissa. Helpoiten matkoja löytyy yleensä yksin tai kaksin matkustaville.

Tämän ainutlaatuisen yksityiskiertomatkan reitti kulkee halki Pohjois-Intian mielenkiintoisimpien maisemien ja tarjoaa mahdollisuuden kokea miltä tuntuu elää kuin maharadža – majoitus matkan aikana on entisissä palatseissa ja linnoituksissa toimivissa ylellisissäboutique-hotelleissa! Pohjois-Intian kiertomatka alkaa hindujen pyhästä kaupungista Varanasista ja jatkuu Taj Mahalin, Krisha-jumalan synnyinkau. Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä. Pohjois-Intian nähtävyydet kannattaisi melkein katsastaa siten, että Taj Mahal olisi kierroksen lopussa – mogulien linnoitukset ja maharadzojen palatsit vaikuttavat jotenkin valjuilta sen jälkeen.


Wanda Reign on the Bund Hotelli kaupunginosassa The Bun Bellagio Shanghai on Kiinan ensimmäinen ja maailman toinen Bellagio-hotelli,. Helsinki intianbasari. Intialainen tuontiagentuur Intian basaari helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit