tiistai 17. toukokuuta 2016

Kuluttajariitalautakunta musta lista 2018

Kuluttajariitalautakunta musta lista 2018

Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti! Vertaa hintoja tilaa! Haluamme helpottaa ostopäätöksiäsi tietotulvan keskellä ja samalla auttaa sinua saamaan parhaan vastineen rahoillesi.


Kuluttajariitalautakunta musta lista 2018

Lautakunnan ratkaisut perustuvat aina lakiin. Tavaroiden ja palvelujen kauppaan sovelletaan yleensä kuluttajansuojalakia sen soveltamisalan mukaisesti. Nämä yritykset eivät ole noudattaneet kuluttajariitalautakunnan suositusta siitä, miten niiden pitää hyvittää virheensä kuluttajalle. Ratkaisuja riitoihin -palstalla kerromme, miten kuluttajariitalautakunta on ratkaissut kuluttajien ja yritysten välisiä riitoja. Kaikki esimerkit perustuvat todellisiin kuluttajariitoihin ja kuluttajariitalautakunnan niistä antamiin ratkaisuihin.


Ota huomioon, että kuluttajaneuvonta ei ota käsittelyyn yksityishenkilöiden välisiä riita-asioita. Kuluttaja-lehti neuvoo välttämään näitä kusettajia. Vanhan talon myyjää askarruttaa usein pelko edessä olevasta viiden vuoden vastuusta, ja samaiseen myyjän vastuuseen luottaa talon ostaja.


Kuluttajariitalautakunta musta lista 2018

Viiden vuoden vastuu” on käsite, jota useimmiten eivät tunne sen enempää myyjät kuin ostajatkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit