maanantai 16. toukokuuta 2016

Vr matkustajaliikennejohtaja

Osa syy on alhainen kysyntä ja toinen, ettei suomalainen osaa kilpailuttaa taksia, vaan ottaa ensimmäisen auton jonosta. Topi Simola, kumpaan pitäisi ­ensin. VR :n matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen jättää yhtiön.


VR kertoi tiistaina, että Romanainen on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen. Myöhemmin matkailuyritys Holiday Club Resorts tiedotti, että Romanainen on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi. VR Groupin matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen on irtisanoutunut VR Groupin palveluksesta siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen. VR :n jättävä matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen on ollut VR :llä viisi vuotta se henkilö, johon junien kulkuun kohdistettua arvostelua on koetettu henkilöidä.


Holiday Club Resortsin toimitusjohtajaksi heinäkuussa siirtyvä Romanainen ei itse koe olleensa sylkykuppi, eikä hän ole kritiikin takia yöuniaan menettänyt. Matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen on irtisanoutunut VR Groupin palveluksesta siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen. VR syrji pyörätuolia käyttävää henkilöä tämän vamman takia, kun suunnitellun ratatyön takia asiakkaalle ei järjestetty korvaavaa esteetöntä kuljetusta, toteaa yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunta. Varusmiesten lomamatkat helpottuvat paikanvarauspalvelun kehittyessä.


Vr matkustajaliikennejohtaja

Markkinointi- ja verkkomyyntijohtajana Miettisen keskeisiä vastuualueita VR :llä ovat voimakkaasti kasvavan vr. Veturi-kanta-asiakasohjelman ja mediamarkkinoinnin kehittäminen. Junalipuista jo yli ostetaan verkkokaupasta ja muista itsepalvelukanavista.


Koulutukseltaan Sipilä on oikeustieteen maisteri ja on ennen VR -konserniin tuloaan toiminut vaativissa lakitehtävissä usean vuoden ajan. Liikennejohtaja Petri Auno on irtisanoutunut VR Groupin palveluksesta siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen. Pystyisimme lisäämään vuoroja velvoiteliikenteeseen. VR ehdottaa keskustelun pohjaksi lausunnossaan lisävuoroja ja palvelutason parantamista.


VR tuo raiteille lisää vuoroja joulukuun puolivälissä kun aikataulukausi vaihtuu. VR tiedottaa, että vuorotarjonta paranee erityisesti pääradalla. Suosituimpiin vuoroihin VR lupaa myös lisää istumapaikkoja.


Oulun ja Helsingin välillä kaikki vuorot muuttuvat vaihdottomiksi. Matka-ajat nopeutuvat 13–minuuttia. Asiakkaillemme junamatka on yksi palvelukokonaisuus. Ennen voittajan valintaa ryhmät olivat esitelleet ideansa tuomaristolle lyhyillä myyntipuheilla.


Allegro kulkee Helsingin ja Pietarin välillä. VR kertoo, että myös Venäjän ja Suomen välinen matkustus on kasvanut. Viime vuoden matkustajamäärässä on prosenttia kasvua edellisvuoteen verrattuna. Myös Moskovaan kulkevan Tolstoi-junan matkustajamäärä kasvoi.


VR on ollut yhteistyöhaluinen ja osoittanut vastuunkantoa tilanteen ratkaisemiseksi, yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä sanoo lautakunnan tiedotteessa. Olemme päivittäneet ohjeistustamme koskien korvaavia kuljetuksia ratatöiden aikana. Uudet ohjeet on käyty henkilökuntamme kanssa läpi.


VR tutkii ja kartoittaa matkustajien toiveita jatkuvasti. VR on vastannut kasvaneisiin matkustajamääriin lisäämällä kalustoa suosituimpiin junavuoroihin. Olemme myös tilanneet lisää vaunuja, jotta kaikki matkustajat mahtuvat jatkossa paremmin kyytiin. Merkittävästi lasketut hinnat, parantunut vuorotarjonta ja nopeammat matka-ajat saavat aina vain useamman suomalaisen valitsemaan edullisen, mukavan ja nopean junan yksityisautoilun tai lentämisen sijasta.


Haluan kiittää Maisaa hyvistä työvuosista VR Groupissa ja toivotan lämpimästi onnea uusiin haasteisiin”, sanoo VR. Tavoitteena on saada runsaasti hyviä ideoita junamatkustuksen kehittämiseksi, sanoo matkustajaliikennejohtaja Antti Tiitola VR :n tiedotteessa. Vapaamatkustajaohjelma on osa VR :n Eläköön juna -hanketta, jonka tavoitteena on luoda keskustelua junamatkustamisen tulevaisuudesta ja rautateiden merkityksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit