perjantai 20. toukokuuta 2016

Viipurin risteilyt 2019

Viipurin satamamaksu Hinta perustuu 10. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tarjoushinnat koskevat vain uusia varauksia ja paikkoja on rajoitetusti. Tällöin jää runsaasti aikaa myös ostoksille. Viisumivapaat risteilyt on varattava muutama päivä ennen matkaa.


Saimaa Travel järjestää viisumivapaita risteilyjä toukokuun lopulta syyskuun alkuun. Kahden tai kolmen päivän vierailulla voit tutustua tarkemmin kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Lappeenrannasta ja Imatralta lähtevillä risteilyillä pääsee ihailemaan Saimaan ainutlaatuisia näkymiä, rentoutumaan hyvässä seurassa ja viettämään ikimuistoisia hetkiä.


Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle, mistä käsin voit vierailla. Tutustu hotelleihin ja varaa matkasi kauttamme edullisesti sopimushinnoillamme. Varaamme sinulle myös junaliput ja viisumit sekä matkapaketit niin yksin matkaaville, ryhmille, kuin yrityksillekin. Tervetuloa ostoksille matkakauppaamme!


En ole ennen risteillyt Saimaan kanavaa pitkin, joten olisi kiva risteilläkin sinne, mutta onhan juna myös tosi näppärä. Osa taloista on entisöity, mutta valtaosa on päässyt rappeutumaan. Löydät laivalta kaiken, mitä rentouttavaan lomaan tarvitset: makunautintoja ravintoloissa, viihdettä ja elämyksiä niin lapsille kuin aikuisille, rentoa yhdessäoloa sekä edullisia ostoksia höystettynä silmiähivelevän kauniilla merimaisemilla.


Risteilyt Risteily on lyhytloma parhaimmillaan! Tässä näet matkamme, jotka sisältävät risteilyn. Kylpylämatka Pärnuun kylpylähotelli Emmiin helmikuussa! Vietä aktiivinen loma Holiday Club Saimaalla!


Vanhaa arkkitehtuuria on vielä paljon näkyvissä. Lukuisat kirkot, tunnetuimpana niistä Iisakinkirkko, ja palatsit kohoavat Nevajoen rannalta. Pietarin risteilyt. JaPi-Matkat Oy Tilausliikenne J. Kesäinen Kuopio ja sinisenä välkehtivä Kallavesi houkuttelevat Suomen runsaimmalla sisävesiristeilyjen tarjonnalla.


Monet myyjät puhuvat suomea ja kauppaavat innokkaasti tuotteitaan kuten vihannessäilykkeitä, mausteita ja leipää. Torilla ja kauppahallissa sekä kaupungin lukuisissa kaupoissa on runsaat valikoimat mm. Toimistomme on suljettu 21. Tarjoamme leppoisat lounasristeilyt, risteilyt lapsiperheille, hauskimmat virkistyspäivät yrityksille sekä parhaat synttärit laivalla.


Viipurin risteilyt 2019

Päiväristeilyjä löytyy parin tunnin lähivesiristeilystä aina koko päivän risteilyihin. Lähtöpaikat Jyväskylä, Lahti, Heinola. Ruotsin risteilyt ovat heti Tallinnan jälkeen suosituimpia risteilyreittejämme. Miten sinä haluat kokea Tukholman? Päivä Tukholmassa-risteily on monen matkaajan mieleen, koska tällä risteilyllä yhdistää helposti itse risteilyelämyksen kiehtovaan Tukholman vierailuun.


Kysy räätälöityä matkaa omalle ryhmällesi. Sisävesiristeilyt ovat osa Savonlinnan ja lähiseudun kesää. Satojen saarien Saimaa kutsuu rentouttavan risteilyn pariin.


Upeat maisemat ja maistuva ruoka takaavat onnistuneen kesäpäivän. Helsinki–Tallinna- risteilyt. Viking XPRS - mukavin meritie Tallinnaan!


Päivän aikana ehdit moneen mukaan – kiinnostavaa tekemistä riittää niin Tallinnan keskustassa kuin ympäristössäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit