maanantai 30. toukokuuta 2016

Nordea verkkopankki varayhteys

Myös konttoreissa ja niiden tuulikaappeihin sijoitetuilla asiakaspäätteillä. Verkkopankkia käytät kaikkialla missä on Internet-yhteys. Anna käyttäjätunnus ja klikkaa OK-painiketta.


Mobiililaite offline-tilassa? Aktivoi offline-tila. Valitse ”Kirjaudu sisään – LOGIN”. Anna henkilökohtainen PIN-koodisi sovellukseen ja napauta Seuraava. Tarjoamme kattavat pankkipalvelut ja palvelemme digitaalisesti missä ja milloin tahansa.


Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki. Tervetuloa asiakkaaksi! Yritätkö kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla? Voit edelleen kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla klikkaamalla oikeanpuolimmaista Tunnuslukukortti-välilehteä.


Haluamme löytää juuri sinun tarpeitasi vastaavat taloudelliset ratkaisut ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja toteuttamaan unelmasi. Varayhteyden sulkemisella ei ole vaikutusta muihin palveluihin. Omistukset näyttivät turhan positiivisilta tämän takia. Nyt tilanne on korjattu. Yrittäjä, millaisen talouden kumppanin tahdot?


Säästöpankin asiakkaana saat aina henkilökohtaista palvelua, vahvaa asiantuntemusta ja sparrausta yrityksesi talousasioissa. Me tahdomme auttaa yritystäsi menestymään. Nopeuta asiointiasi - tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Puhelut voidaan nauhoittaa ja tallentaa dokumentointia varten sekä turvallisuussyistä. Vika saatiin korjattua puolenpäivän aikaan, minkä jälkeen verkkopankki toimi normaalisti.


Osa maksuista viivästyi vian vuoksi. Niiden kirjaukset tileille ovat käynnissä. Myös verkkopankin varayhteys ja mobiilipankki ovat olleet asiakkaiden käytössä. Pankki tiedotti asiasta verkkosivuillaan perjantaina kello 10.


Kaatuminen näkyy ongelmina siten, etteivät pankin asiakkaat pysty kirjautumaan sisään verkkopankkiin. Aikaisemmin minulla oli Zyxelin modeemi ja sen hajottua telewell 501. Sivu, jossa kysytään käyttäjatunnusta latautuu noin sekuntia.


Vastaavasti yrityspuoli toimii normaalisti eli nopeasti. Henkilöasiakkaan varayhteys normaalisti pelaava. Alfredo: Liittynyt: 3. Ammulla olin niin hätäinen etten. Hyvät kaupat saattavat mennä sivu suun, kun verkkopankki ilkeästi tilttaa.


On tosin myönnettävä, että varayhteys on myös olemassa mutta se ei miellyttävä kuin varsinainen. Tapaus ei ole aivan poikkeuksellinen. Pikasiirto on reaaliaikainen tilisiirto.


Kauppa varmistuu ja tavara saapuu nopeammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit