tiistai 10. toukokuuta 2016

Pubivisa turku

Kiitokset TTY:n huomiomisesta. Voin yhdistyksen puheenjohtajana kertoa, että tuo faktasiks-sarja on toistaseksi telakalla. Lisäksi City Hospodan kisaa ei ole enää ollut kahteen vuoteen, joskin sitä viritellään uudelleen.


Lauantaisin järjestettävät tietovisat ja pubivisat Turussa. Akateeminen pubivisa 29. Kysyjinä Petteri Sinervo, Antti Tulonen, Timo Ahlroos ja alumnit. Suomen suosituin pubivisailu! Jätä yhteystietosi, niin lähetämme sähköpostiisi linkin materiaalipankkiin.


Pubivisa ranking - Ranking-pisteitä jaetaan visassa joukkuemäärän mukaan käänteisesti. Kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Toisin sanoen jos pubivisassa mukana on joukkuetta saa voittaja pistettä, toiseksi tullut pistettä, kolmanneksi tullut pistettä ja niin edelleen. Tasapisteissä olevien joukkueiden sijoitus ratkaistaan tasapistekysymyksellä.


IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Visailu Pubivisa - Klassinen pubivisa , jossa monivalinta kysymystä ja totta vai tarua väittämää. Murrevisa Turku -osiossa kysymyksiä Turun murteesta.


Kielikuukauden kolmantena tapahtumana koittaa Pubivisa ! Luvassa on tiukkaa mutta rentoa kisailua, jossa pääset testaamaan tietämyksesi kieliin ja ystävänpäivään liittyvissä kysymyksissä. Ystävänpäivän pubivisa järjestetään ke 14. Edisonin alakerrassa. Tule yksin tai kavereidesi kanssa mukaan rentoon illanviettoon!


Pubivisa turku

Baarissa olisi pähkinä purtavana! Tervetuloa joukkoon visailemaan! Pähkäily ja tietokilpakysymysten miettiminen pitää mielen virkeänä ja aivot notkeina. Testaa omat tietosi Käpyvisan kysymyksillä!


Käpyrinteen palvelutalossa Helsingissä järjestetään kerran kuussa Käpyvisa- tietokilpailu. Visailu on hyvä tuvan täyttäjä, meillä on jopa yli pelaajaa viikoittain. Huhti-toukokuussa järjestetään Turku Open nelihenkisille joukkueille. Yhteistyössä turkulaisten yhdistysten kanssa järjestetään tietokilpailuhenkisiä illanviettoja. Voit osallistua rentoon visailuun ilmaiseksi 1-hengen joukkueella!


Good pub for good people. Great craft beer selection. Meillä tunnelma on rentoa ja meininki menevää.


Pubivisa pyörii viikoittain, DJ:t pyörittävät levyjä viikonloppuisin, ja tarjolla on säännöllisesti myös livemusiikkia. Lisäksi osallistumme aktiivisesti erilaisiin tempauksiin ja tapahtumiin. Paikkoja rajoitetusti!


Teerenpeli tislaamon ambassador on tavattavissa paikan päällä noin klo 19. Vastaukset löydät tämän jutun perästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit