keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kela kuntoutuskurssit 2019

Kela järjestää kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja lapsille, nuorille ja aikuisille sekä heidän lähiomaisilleen. Kela voi kuntoutuksena tukea opiskelua ja korvata opiskelusta aiheutuneita kustannuksia. Työllistymistä edistävä kuntoutus Tukea työ- tai opiskelualan valintaan ja työllistymiseen. KIILA-kuntoutus Tukea ammatissa kehittymiseen ja työelämässä jatkamiseen. Ammatilliset kuntoutuskurssit Apua elämänhallintaan ja valmiuksia työelämään.


Kuntoutuskeskus Ruissalon Kelan kurssit Alkavat aikavälillä 1. Klikkaa tästä päästäksesi Kelan sivuille kohtaan, johon voit syöttää minkä tahansa kuntoutuskurssin numeron saadaksesi kurssikohtaista lisätietoa ja mm. Tutustu tarjontaamme ja kysy lisää – autamme kursseille hakemisessa. Meille voit hakeutua kuntoutukseen esimerkiksi Kelan, Valtiokonttorin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksaen. Matkakorvausta haetaan toimittamalla Kelaan matkakorvaushakemus (SV 4), osallistumistodistus kuntoutuksesta sekä matkaliput ja maksukuitit.


Laitoskuntoutuskurssit MS-tautia sairastaville MS-tautia sairastavien kuntoutusta järjestetään Maskussa rautaisella ammattitaidolla monen vuoden kokemuksella. Maskun neurologinen kuntoutuskeskus järjestää Kelan kustantamana MS-tautia sairastaville kuntoutuskursseja ja sopeutumisvalmennuskursseja. Yksi sopeutumisvalmennuskurssi järjestetään ruotsiksi.


Kursseihin ja niiden ajankohtiin. Sinulla on diagnosoitu sairaus ja tuki-ja liikuntaelinten (TULE) -oireilu on kestänyt yli kuukautta. Kun Kela päättää myöntää kuntoutuksen, päätös lähetetään tiedoksi sekä sinulle että valitsemallesi kuntoutuskeskukselle. Työelämässä olevien TULES-kurssit.


TUKI-JA LIIKUNTAELINSAIRAUDEN KUNTOUTUS. Kelan järjestämä kurssi on tarkoitettu työikäisille, joilla on yksittäisiä tai laaja-alaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Kelan sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssit on tarkoitettu vaikeaa epilepsiaa sairastaville. Epilepsialiitto osallistuu aikuisten kurssien toteuttamiseen Maskun neurologisessa kuntoutuskeskuksessa: 4. AVH- kuntoutuskurssit on tarkoitettu niille aivoverenkiertohäiriön sairastaneille aikuisille, joiden suoriutumista ja osallistumista arjen toimintoihin voidaan tukea kuntoutumisen keinoin.


Kenelle Silmu – kurssi on mielenterveyden häiriötä. Niska-, hartia, yläraajan tule -sairaus. Syöpäjärjestöjen kursseja kutsutaan virallisesti sopeutumisvalmennuskursseiksi. Kiipula-Avire (Avire Oy) on Kiipulasäätiön omistama hyvinvoinnin ja kuntoutuksen edelläkävijäyritys. Valtakunnallinen kumppani - työkyvyn asiantuntija.


Kelan kuntoutuspalvelujen saajat ja kustannukset (NIT099A). Kelasto - Kelan tilastotietokanta. Meillä on pitkät perinteet suomalaisten kuntouttajana ja hyvinvoinnin valmentajana, olemme toimineet työikäisten ihmisten kuntoutuskeskuksena jo vuotta. Asiantunteva kuntoutustyöryhmämme tarjoaa asiakkaan hyvinvointia edistäviä työkaluja arkielämään.


Omaishoitajien kuntoutuskurssit ( Kela ) - Omaishoitajaliitto. Klikkaa kurssin paikkakuntaa ja ajankohtaa siirtyäksesi lisätietoihin. Kylpylähotelli Rauhalahti. Yli 68-vuotiaille ja työelämästä poissaoleville.


TULES - kuntoutuskurssit työelämästä poissaoleville. Aikuisten osittainen perhekurssi. Kyyhkylässä järjestetään laaja valikoima erilaisia Kela - kursseja.


Avo- ja laitosmuotoinen kuntoutuskurssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit