maanantai 16. toukokuuta 2016

Oman matkustustiedote

Oman on melko liberaali muslimimaa, ja sosiaaliset käytännöt riippuvat myös paljon siitä, missä päin Omania on tarkoitus liikkua. Suurissa kaupungeissa ja turistikohteissa on vapaampaa. Rannoilla ja hotellien alueella on mahdollista käyttää shortseja ja bikineitä, mutta muualla liikuttaessa kannattaa pukeutua peittävämmin.


Autenttinen Oman tarjoaa matkailijalle ainutlaatuisia luonto- ja kaupunkikokemuksia, joissa riittää muistelemista vielä pitkään. Arabimaa aidoimmasta päästä Oman sijaitsee Arabian niemimaan kärjessä. Sen rajanaapureita ovat Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Saudi-Arabia ja Jemen. Idässä ja pohjoisessa Oman rajoittuu Omaninlahteen ja Arabianmereen. Tämän lisäksi Omaaniin kuuluu.


Oman - Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Omanissa sijaitsevat hotellit, lennot Omaniin sekä Omanin säätietoja, matkakuvia ja -kokemuksia. Muscat Oman Muscat on Omanin pääkaupunki Omaninlahden rannalla, Lähi-Idässä. Sadetta alueella tulee lähinnä talvella, joskin määrät jäävät yleensä hyvin vähäisiksi. Matkustustiedotteet sisältävät pitkän aikavälin tietoa maan tai alueen yleisestä turvallisuustilanteesta.


Tieto on tarkoitettu matkustajan oman päätöksenteon tueksi. Jatkuvista matkustajavakuutuksista saat postitse kotiin matkavakuutuskortin. Mikäli kortti on kadonnut tai rikkoutunut, voit tilata uuden matkavakuutuskortin op. Lähetämme sinulle uuden matkavakuutuskortin postitse kahden viikon kuluessa. Matkustusilmoitus on palvelu, jossa ulkomaille matkustavat tai muuttavat suomalaiset voivat antaa matka- ja yhteystietonsa ulkoministeriölle.


Kirjaudu Omalomaan. Omalomassa voit tarkastella varaustasi, tutustua lomakohteeseesi ennakkoon, varata lisäpalveluita ja paljon muuta. Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan. On suositeltavaa lukea oman kohdemaan matkustustiedote ennen ulkomaille lähtöä sekä tehdä matkustusilmoitus mahdollisia kriisitilanteita varten. Tutustu edustuston valmiussuunnitelmaan.


Lue matkustustiedote. Jos matkakohteestasi ei ole Suomen matkustustiedotetta, tarkista mitä muut maat suosittelevat. Suomen matkustustiedote suositteli silloin (ja suosittelee edelleen) välttämään koko Sabahin maakuntaa, mutta brittien isommilla resursseilla on mahdollista antaa tarkempiakin ohjeita, jotka tässä tapauksessa rajaavat Sabahista vaan pienen koilliskulman pois.


Brittien tarkempaa karttaa käytimme myös Algerian matkamme suunnittelussa. Osassa maata esiintyy keltakuumetta (ks. Keltakuume 3). Matkailijan terveysopas käsittelee monipuolisesti matkailijan terveyteen liittyviä aiheita.


Oman matkustustiedote

Oppaasta löydät muun muassa maakohtaiset rokotussuositukset tai -vaatimukset sekä ohjeita matkailijan terveysriskien ehkäisyyn. Lapsi tarvitsee oman passin. Lisäksi yksin lapsen kanssa matkustava huoltaja tarvitsee toisen huoltajan kirjallisen suostumuksen lomamatkaa varten. Mukana on hyvä olla myös maistraatin virkatodistus sukulaisuuden vahvistamiseksi. Passin ja henkilökortin.


Olemme maailman johtavin viisumipalveluiden tarjoaja, verrattomalla tehokkuudella anoaksemme liikematka- ja muita matkustusviisumeita yritys- ja yksityisasiakkaillemme maailmanlaajuisesti, nopeasti, käytännöllisesti ja turvallisesti. Venäjän viisumikeskuksesta viisumia haettaessa kutsu pitää hankkia itse ja edellyttää käyntiä paikan päällä. Matkatoimisto veloittaa viranomaismaksun lisäksi usein myös oman palvelumaksunsa. Muista aina tarkistaa viisumin tietojen oikeellisuus ennen matkaa!


Keltakuumerokotusta suositellaan kaikille kk täyttäneille matkailijoille, jotka matkustavat Corrientesin ja Misionesin provinsseihin, mukaan lukien Iguacun putoukset (ks. vihreä alue kartassa Keltakuumeen tartuntavaaran alueet 14). Sitä suositellaan harkittavaksi myös, jos 9kk täyttänyt matkailija viettää yli. Rokotustiedot netistä. Mistä tiedän, mitkä rokotteet olen saanut ja ovatko ne vielä voimassa? Katso aikuisten rokottautumiseen liittyvät usein kysytyt kysymykset ja vastaukset Varaa rokotusaika netistä tai puhelimitse.


Pietarin säät eivät poikkea oleellisesti Etelä-Suomen säistä, joskin sen sijainti meren rannalla, entisellä suoalueella antaa kaupungin säille oman säväyksensä. Pietarin ilmasto on melko lailla saman tyylinen kuin Helsingissä, mutta siellä voi olla talvisin kylmempää ja kunnon talvi, ja kesät ovat siellä lämpimämpiä ja yllättäen myös pidempiä kuin Helsingissä. Kuitenkaan en sanoisi, että Brasilia olisi niin “vaarallinen” paikka mitä yleensä sanotaan ja luullaan.


Jos vain pitää sen oman maalaisjärjen mukana, ja ei lähde yksin hihhuloimaan pimeille ja syrjäisille paikoille, niin kaikki on hyvin. Ottakaa vaan reissusta kaikki irti, varmasti saatte ihania muistoja ja tarinoita kerrottavaks! Kiinnostavimmat uutis- ja ajankohtaissisällöt koti- ja ulkomailta.


Uusimmat artikkelit, videot sekä säätiedot käytössäsi missä ja milloin vain, kaikilla päätelaitteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit