keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Tarvitseeko tallinnaan passia 2018

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Moi sellasta lähen kyselee kun passi on mennyt vanhaks nii kysytääks meiltä passia , mulle sanottii että se kuka ostaa viron matkan nii siltä vaa kysytää passia. Sillo joskus vuonna nakki ja muusi meni isän velin siskon ja äitipuolen kaa autol laivaa ja viroo, nii meiltä ei kysytty passia. Matkustaja on itse velvollinen selvittämään, tarvitseeko hän passin tai viisumin. Mikäli sinulla on kysymyksiä passi- tai viisumivaatimuksista, ota yhteys maan lähetystöön.


Viking Line pidättää oikeuden kieltäytyä kuljettamasta henkilöitä, joilla ei ole tarvittavia asiapapereita. Jos Pohjoismaiden kansalainen matkustaa ilman passia tai henkilökorttia on suositeltavaa, että hänellä on mukanaan jokin muu viranomaisen myöntämä asiakirja (esim. ajokortti tai muu viranomaisen myöntämä asiakirja). Matkaseurueen mukana matkustavan alaikäisen henkilöllisyyden todistamiseksi riittää myös Kela-kortti. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä.


Kaivan taskusta päivän Iltalehden, joka uutisoi kansanedustaja Salon päässeen laivalle ilman passia tai henkilökorttia. Voisitkohan sitten soittaa tälle herra Erkki Uitille? Eräs toinen henkilö on päässyt hänen avullaan laivaan, vetoan näyttämällä lehtijuttua. Tarvitseeko passia viroon Passi tai virallinen henkilötodistus pitää olla, kelakortti ei ole henkilötodistus. Ilman passia kulkeva voi saada jopa 770.


Mikäli pohjoismaiden kansalainen matkustaa ilman passia tai henkilökorttia on suositeltavaa, että hänellä on mukanaan jokin muu viranomaisen myöntämä asiakirja. Viranomaiset voivat tarvittaessa vaihtaa matkustajan henkilöllisyyteen liittyviä tietoja henkilöllisyyden tarkistamiseksi. Hakemuksen voi useimmiten tehdä alusta loppuun verkossa, mikäli myöntöviranomainen on tunnistanut hakijan passia tai henkilökorttia varten enintään vuotta sitten, hakija on tunnistushetkellä ollut vähintään 12-vuotias ja nimi on edelleen sama kuin edellisessä passissa tai henkilökortissa. Henkilökortin käyttö.


Olen lähdössä huomenna Tallinnaan kuopuksemme ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Tere tulemast Viroon! Vasta viime viikolla heräsin siihen, että meillähän ei ole pienimmälle minkäänlaista henkilöllisyystodistusta, joten lähdimme kiireesti passia hakemaan. Samalla huomasin – onneksi -, että omakin passini oli mennyt vanhaksi jo viime elokuussa, hups… No mutta homma ei ollutkaan niin läpihuutojuttu. En ymmärrä minkälaisen kortin olet hankkinut, itselläni on virallinen henkilökortti joka käy passsina EU-maissa, matkustusasiakirjana, ja henkilöllisyyden.


Ympäristö ja vastuullisuus. Toimimme herkässä meriympäristössä. Siksi teemme jatkuvasti työtä Itämeren ja sen arvokkaan saariston elinvoimaisuuden säilyttämiseksi. Nii elikkäs oon menossa tossa tammikuun alussa risteilylle turusta tukholmaan.


Oon varannu jo matkan itelleni ja kavereilleni, mutta sitten muistin ongelman. Mun passi on mennyt vanhaksi kesällä, ja en varmasti kerkee enää uusia sitä. Eli Pääsenkö risteilylle ilman passia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit