maanantai 16. toukokuuta 2016

Sekalaisia tietovisa kysymyksiä

Listalle vaaditaan pistettä. Yhteisössä on jäsentä. Visaa on pelattu 3kertaa. Tässä kuussa visaa on pelattu kertaa. Köyhyyden anatomia - tältä näyttää suomalainen köyhyys tilastoissa.


Testaa, kärsitkö sinä aineellisesta puutteesta. On maamme köyhä, siksi jää, lauletaan jo Maamme-laulussa. Seitsemän,Roomalaisia. Visailu Yleistietoa - Perusvisailua eli sekalaisia yleistietokysymyksiä sivustolla visakisa. Testerin laaja tietovisa sisältää kepeän koukuttavia kysymyksiä yleistiedosta.


Tietovisan SM:n kysymyksiä ja vastauksia Jostain syystä on herättänyt suurta uteliaisuutta, miten mun taskujallun kanssa kävi lauantain SM-tietovisassa (viittaus edelliseen blogiini). No eipä kehuttavasti. Pähkäily ja tietokilpakysymysten miettiminen pitää mielen virkeänä ja aivot notkeina. Testaa omat tietosi Käpyvisan kysymyksillä!


Käpyrinteen palvelutalossa Helsingissä järjestetään kerran kuussa Käpyvisa- tietokilpailu. Edelliset Tietovisat löytyvät sivun alaosasta. Uusien kirjojen vinkit on tehty pääsääntöisesti arvostelukappaleista, jotka vinkkaajat ovat itse valinneet.


Emme hauku kirjoja, mutta se ei tarkoita, että olisimme kritiikittömiä – jos kirja on huono, se jätetään kokonaan arvioimatta, koska hyviäkin kirjoja on niin paljon, että huonoihin ei kannata aikaa ja vaivaa haaskata. Helppoja tietokilpailukysymyksiä ja vastauksia Learn with flashcards, games, and more — for free. Testi, jossa kysytään perustietoon liittyviä kysymyksiä.


Kysymyksiä tietokilpailujen ystäville. Jos et tiedä vastausta, vastaa mielestäsi loogisin vaihtoehto. VALTAKUNNAN POLITIIKKA.


Ketkä presidenteistämme on valittu tehtäväänsä suoralla kansanvaalilla, ilman valitsijamiehiä? Mitkä eduskunnassa edustettuna olevat puolueet eivät ole asettaneet omaa ehdokasta tuleviin presidentinvaaleihin? Mistä vuodenajat johtuvat?


V: maan kiertämisestä auringon ympäri kuviteltu akseli hieman vinossa kiertorataan nähden Milloin on ruska-a. Mikäli asiakasedun myöntämiselle ei enää ole edellytyksiä, etu päättyy ja tilaus jatkuu hinnaston mukaisella hinnalla. Tietokilpailun kysymystä on laadittu siitä näkökulmasta, että sinun täytyy olla suomalainen - tai todella innokas Suomi-fani - että osaat niihin vastata. DuuniDay-rekrytointitapahtuma tiistaina 28.


Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia. Partyquiz on juuri sitä miltä se kuulostaakin – mukavaa ajanviettoa kollegoiden, ystävien tai koko suuren suvun kesken - sopivan pulmallisen tietovisan ja mukavan seurustelun merkeissä.


Sekalaisia kysymyksiä useista aiheista, aika vaikea. Vuokraa unelmien mökki saaresta. Irtaudu mantereelta ja vuokraa mökki saaresta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit