keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Intian kiertomatka 2019

Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin. Matkalla tutustut Delhiin, Agraan ja Jaipuriin, nautit luonnonrauhasta Ranthamboren suojelualueella. Yksi matkan kohokohdista on upea Taj Mahal. Teman kiertomatkat on kiehtovia elämysmatkoja aitoon ympäristöön, kulttuuriin ja luontoon. Ensi kontakti Intiaan otetaan yleensä joko rantalomalla tai kiertomatkalla useisiin eri kohteisiin tai näiden yhdistelmällä.


Erittäin suosittuja ovat myös Keralan kierrot. Tutustu alla olevien linkkien kautta. Häikäisevä Kiina - luonnonihmeitä Avatar-elokuvan maisemissa 9. Upea kiertomatka Avatar-elokuvan maisemiin Zhangjiajien kansallispuistoon ja moderniin Shanghaihin. Intian matkat tarjoavat mahdollisuuden kokea kulttuuria, historiaa ja suuria tarinoita.


Etelä- Intian matkalla pääset vehreään Keralaan. Kultainen kolmio matka vie sinut Delhiin, Agraan ja Jaipuriin sekä Ranthamboren luonnonsuojelualueelle. Useimmat pankit vaativat Intiassa kuitenkin kuluja siitä. Ne ovat ja euron välillä.


Lisäksi voi tulla oman pankin kuluja. Maalis-huhtikuu on paras ajankohta menestyksekkäälle tiikeriretkelle. Luontoharrastajille ja -kuvaajille suunnattu tiikerisafari vie maan parhaille tiikerimaille, joissa tiikerien näkeminen ja kuvaaminen on todennäköisempää kuin missään muualla Intiassa. Nähtiin ja koettiin niin paljon ettei kaikkea enää edes muista. Ajeltiin polkupyörä riksoilla, junalla, avojeepeillä ja lava-autoilla uskomattomassa Intian liikenteessä.


Aasiaan, Afrikkaan, Amerikkaan, Australiaan, Intian valtamerelle, Tyynelle merelle vai peräti maailman ympäri? Aktiv-Resorin erikoisalaa ovat elämykselliset kaukomatkat varsinkin eteläisellä pallonpuoliskolla ja laaturisteilyt kaikilla valtamerillä. Ryhmäkokomme ovat miellyttävän pieniä ja suomalaiset matkanjohtajamme ovat kokeneita ja usein kohdemaassa asuvia tai asuneita matkailun ammattilaisia – asiantuntevuudessaan aivan Suomen ehdotonta eliittiä.


Oman matkanjohtajamme ohella. Lähde unelmiesi lomalle, Aktiv-Resorin järjestelyin. Intian rahayksikkö on Intian rupia (INR) INR = 1paisaa. Kaukomatkat, lennot, loistoristeilyt, korkealuokkaiset hotellit ja retket. Laadukkaat ja yksilöllisesti suunnitellut matkat joka puolelle maailmaa.


Pienryhmämatkalla kierrämme Intian parhaissa tiikeripuistoissa ja tutustumme uhanalaisiin sarvikuonoihin Himalajan juurella. Perehdymme myös Intian kiehtoviin kulttuuriaarteisiin Agrassa. Intia on edelleen varsin tuntematon safarikohde, vaikka juuri siellä voi kohdata maailman suurimman kissapedon villinä luonnossa. Albatrosin ryhmämatkalla.


Intian kiertomatka 2019

Yleisesti kiertomatkoista Opastetut kiertomatkat ovat upea tapa kokea kohdemaat, niiden asukkaat, luonto ja kulttuuri pintaa syvemmältä. Mandala Travelin matkavalikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia luonto- ja kulttuurimatkoja kiehtoviin matkakohteisiin eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Andit, itäinen ja eteläinen Afrikka, Tiibet, Intia, Kaakkois-Aasia sekä Etelä- ja Pohjois-Korea. Tema-matkojen suosittu Etelä-Thaimaan kiertomatka vei Khao Sokin kansallipuistoon.


TUI (entinen Finnmatkat) järjestää kiertomatkoja Tema-brändin alla. Teman matkalla olen ollut Etelä-Thaimaan kierroksella toimittajan roolissa. Kierros oli mainio: ohjelma oli monipuolinen ja opas erinomainen, samoin majapaikat. Aurinkomatkojen talven lomamatkat ovat unelmien hiekkarantoja, eksoottisia kaupunkeja ja yhteisiä muistoja.


Intian kiertomatka 2019

Varaa talven lomamatkasi nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit