tiistai 24. toukokuuta 2016

Vantaa sote

Varaa Hotelli Vantaalla. Parhaan hinnan takuu! Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat!

Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Vantaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala vastaa kuntalaisten terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämisen ja ylläpitämisen edellytyksistä.


Sosiaali- ja terveydenhuollon varmennekortit. Väestörekisterikeskuksen myöntämä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikortti ( Sote -ammattikortti) on tarkoitettu niille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka ovat rekisteröityneet sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Videoita Vantaalta.


Tarinoita kaupungista, parhaita paloja tapahtumista, ajankohtaisia uudistuksia ja mielenkiintoisia ihmisiä.

Vantaan valtuusto ottaa kantaa tulevaan sote -lakiin 22. Katso suora lähetys Vantaa -kanavalta. Suomeen on tulossa viisi uutta sote -aluetta, jotka vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä asukkaille. Aiemmin järjestämisvastuu on ollut kunnilla.


Kokoomusryhmän puheenjohtaja Sakari Rokkanen perusteli valintaa sillä, että Aronkytö tuntee Vantaan ja hänellä on sote -uudistukseen liittyvää asiantuntemusta. Timon ollessa terveyspalveluiden johtaja lääkärivirat olivat täynnä ja jonot olivat lyhyemmät, Rokkanen sanoi. Tervetuloa seuraamaan Uudenmaan sote - ja maakuntauudistuksen etenemistä. Valmistelu on verkostomaista ja sen punainen lanka on avoimuus.


Julkaisemme luonnosvaiheessa olevaa aineistoa, kiteytämme kokousviestit ymmärrettäviksi, uutisoimme, bloggaamme ja olemme aktiivisia somessa. Tutustu, ota kantaa ja vaikuta! Kahdesta sote -uudistukseen liittyvästä valtionavustushausta voi hakea rahoitusta palvelujen toiminnalliseen kehittämiseen ja sote -rakenneuudistuksen valmistelua tukeviin hankkeisiin. Sote -uudistus tulee, mutta rahoituksesta ei ole tietoa – Helsinki, Espoo ja Vantaa pelkäävät, ettei kaupungeille jää rahaa tärkeisiin investointeihin Uudenmaan jako viiteen itsehallintoalueeseen miellyttää isoja kaupunkeja.


Sähköpostiosoitteet ovat pääsääntöisesti muotoa etunimi. Stadin SoTe -uutiskirje Stadin Sote on Helsingin sosiaali- ja terveysviraston uutiskirje, joka lähetetään henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Vahva Sote -osaaminen.

Vantaan Tikkurilassa on erikoistuttu hoiva- ja terveysalan taloushallintoon ja tunnetaan myös toimialan erikoispiirteet. Voidaankin sanoa että Rantalainen Vantaa (Tikkurila) on Vantaalla toimiva sote -tilitoimisto. Kuuntele Ykkösaamu - Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen sote - ja maakuntakapinassa? Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio.


Vantaan sote -budjetissa näkyy suunnanmuutos Vantaa on kasvanut ennätysvauhtia ja samalla pienentänyt velkataakkaansa. Nyt sote -menoihin esitetään suurempaa korotusta kuin muille toimialoille. Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut kunnan alueella.


Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Kuntayhtymä aloitti toimintansa 1. Kanta-palvelujen kautta tietojasi käsitellään luotettavasti ja turvallisesti terveydenhuollossa. Omakannasta näet omat terveystiedot ja reseptit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit