keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Nerå lounas

Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu. Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko.


Eikö suosikkiravintolasi ole mukana? Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle. Kitchen open Mon-sat until Lunch on weekdays – À la carte on weekdays 15.


Vietä unohtumaton kesä Turun vierasvenesatamassa! PÖYTÄVARAUS LAHJAKORTTI Ajankohtaista Kesärekry on alkanut! Pöytävaraukset puhelimitse tai sähköpostitse. Nerå , Turku, Finland.


Katutason bistrodelissä on tarjolla arkisin monipuolinen lounas. Lounasvaihtoehdoista löytyy perinteisen lounaan lisäksi myös keitto. Kellari toimii opiskelijoiden kohtaamispaikkana lounasaikaan.


Kelan tukeman opiskelijalounaan saat esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin. Lisäksi meiltä löytyy myös terveelliset välipalat. Varauskalenterista näet vapaat ajat ravintolassamme ja saat varauksellesi välittömän vahvistuksen. KASVIS-ravintola on mukava ja mutkaton lounasravintola Turun sydämessä.


Tarjoilemme asiakkaillemme maukasta, täyttävää ja ravitsevaa kasvisruokaa, joka vie takuulla kielen mennessään. Hyvä ruoka ansaitsee rinnalleen arvoisensa puitteet. Smörin sydän sykkii keskellä kauneinta Turkua, varrella Auran virran. Kirjastokorttelin vanhojen kiviholvien arvokkaassa seurassa avautuu moderni kattaus valoa, tunnelmaa sekä tiloja, jotka palvelevat ajattomalla otteellaan myös yritys- ja kokousvieraita.


Ja lisäpaikat terassilla varmasti helpottavat tilannetta myös. Tintån leipomo valmistaa sinulle herkulliset luomuleivät, kakut ja muut makeat leivonnaiset. Tilaukset arkisin ja viimeistään kolmea päivää ennen. Kolmas linja on viihtyisä ja rento ravintola Turun satamassa. Tarjoamme asiakkaille laadukasta lounasruokaa buffet-pöydästä sekä vaihtuvan annoksen keittiöstä.


Hintaan sisältyy juomat, runsas salaattipöytä sekä kahvi ja jälkiruoka. Linjan takana vaikuttaa kolme turkulaista nuorta yrittäjää, joiden tavoitteenaan ja intohimonaan tarjota hyvää tuoretta ruokaa sekä rentoa. Sekä lounas - että à la carte -listat ovat melko lyhyitä. Lapsille on tarjolla erikseen oma menu.


Pinellan ravintola on avoinna tiistaista lauantaihin, baari perjantaisin ja lauantaisin. Lauantain pöytävaraukset samalle päivälle tulee tehdä puhelimitse suoraan ravintolaan, puh. Jos olet G-mailin käyttäjä ja odotat vastausta meille lähettämääsi viestiin, ole hyvä ja tarkista roskipostikansiosi. Ravintola Göran Turku. Saariston parhaita makuja.


Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan ravintolaan voi poiketa arkisin lounaalle, kahville tai vaikkapa lasilliselle. Koti Turussa, Sydän Italiassa. Panini on Turun ravintolamaailman klassikko, jonka kotoisan rouhea charmi on nyt uljaaksi uudistunut.


Makunystyrät hurmaamme tutulla, italialaisella otteella – käsityönä ja tunteella tehtynä. Uusi upean rento miljöö ja kyytipojaksi hyvää palvelua, niin herkkusetti on valmis haarukoitavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit