tiistai 13. marraskuuta 2018

Rakennusalan laskutus

Lähetä laskusi sähköisesti tai paperisena. Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Arvonlisäverotuksessa verovelvollinen on yleensä myyjä.


Itse menettely on selkeä, mutta ostajan ja myyjän on tiedettävä, milloin sitä sovelletaan.

Tässä ohjeessa on yhdistetty Verohallinnon 6. Lisäksi ohjeeseen on lisätty tulkintoja ja esimerkkejä seuraaviin kohtiin: kiinteistön käsitteestä kohdan 2. Molokki: Liittynyt: 4. Ei, emme ole etsineet ulkomaista työvoimaa korvaamaan nykyisiä. Käännettyä verovelvollisuutta sovelletaan Suomessa myytävään rakentamispalveluun (tai työvoiman vuokraukseen rakentamispalvelua varten), jos ostaja on elinkeinonharjoittaja, joka toiminnassaan muutoin kuin satunnaisesti myy. Milloin sitä sovelletaan ja milloin ei?


Mikä on tässä yhteydessä rakentamispalvelua? Mitä käännetty arvonlisäverovelvollisuus tarkoittaa?

Yrityksemme perustajalla on laaja kokemus eri rakennusalan töistä ja on toiminut alalla yli vuotta. Alan vankan tuntemisen kautta meille on muodostunut laaja yhteistyöverkosto, jota hyödynnetään tarvittaessa erikoistoimialojen töissä. Työllistämme tällä hetkellä henkilöä. Maanrakennustyöt toteutamme pääosin omalla. Toimistojen yhteystiedot ja aukioloajat.


Rakennusliiton palvelunumerot. Toiminta-aluevalikosta löydät toimistojen yhteystiedot ja aukioloajat. Liiton ja kassan eAsiointi on käytettävissäsi joka päivä ympäri vuorokauden. SE FIKSUMPI työkalu talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille. Evelia on nykyaikainen ja helppokäyttöinen, täysin selaimessa toimiva työkalu yritysten toimintojen hallintaan ja tehostamiseen.


Evelia helpottaa yrityksen arkea ja sujuvoittaa työskentelyä niin työmaalla kuin toimistossa. Helpoin tapa hoitaa yrityksesi laskutus. Aiemmat tekemäsi laskut löydät kätevästi laskuluettelosta ja voit käyttää niitä pohjina uusia laskuja luodessasi. Myös alan uudet innovaatiot ja tuotteet ovat esillä jokaisessa lehdessä, samoin kuin normien ja säännösten muutokset. Meillä työskentelee ammattitaitoisia ja oikealla asenteella varustettuja rakennusalan ammattilaisia.


Arvostamme hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa.

Jätä hakemus oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse. Dextili yhteystiedot. Kokoamme uutiskirjeeseemme ajankohtaisia uutisiamme, tietoa hankkeistamme sekä firalaisten mietteitä rakennusalan uusimmista tuulista. Pirkkalan kunta suorittaa myyjän puolesta myynnin arvonlisäveron.


Laskutus Vastaanotamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Yritysten laskutukselle on vahvistettu uudet säännökset, jotka tulivat voimaan 1. Säännökset koskevat mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit