tiistai 13. marraskuuta 2018

Etelä korea armeija

Etelä korea armeija

Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Etelä korea armeija

Korean demokraattisen kansantasavallan armeija eli Korean kansanarmeija on Korean demokraattisen kansantasavallan asevoimien nimi. Etelä-Korea armeija : Pohjois-Korean laukaisemat ammukset olivat ballistisia ohjuksia STT. Ainakaan kaikkia al-Holin naisia ei voitaisi syyttää Isisin riveihin matkustamisesta.


Armeijan mukaan Pohjois- Korea laukaisi kaksi ohjusta, jotka lensivät noin 2kilometriä ennen kuin putosivat Japaninmereen. Ohjukset laukaistiin Hodon niemimaalta, Pohjois-Korean itärannikolta. Lähteiden mukaan Pohjois-Korean armeija ei ryhtynyt tilanteessa vastatoimenpiteisiin. Armeija kertoo tiedotteessaan, että sen harjoituksissa ammuttiin pitkän kantaman ilmasta-maahan -ohjuksia sekä ballistisia ohjuksia.


Ballistisia Hyunmoo -ohjuksia ammuttiin harjoituksessa maalta mereen. Suurin Pohjois-Korean pelote ovat tykistö ja ohjukset. Ohjuksillaan Pohjois- Korea puolestaan pelottelee muuta maailmaa. Amnesty Internationalin mukana kysymyksessä on ”noitavaino”. Hotelleja puoleen hintaan.


Upseerit ja aliupseerit ovat ammattisotilaita ja muodostavat loput. Tämä muistuttaa, miten outo ja julma Pohjois- Korea on” 26. Ya know, the only reason they seem to like this drill is because its south Korea :P. Armeijat ympäri maailman ovat ottaneet tekoälyn avosylin vastaan ja olleet teknologian kehityksen merkittävimpiä tukijoita.


Etelä korea armeija

Etelä - Korea ei toki ole ainoa tappajarobotteja avoimesti kehittävä valtio. Vaikkei armeija olekaan pysynyt mukana yhteiskunnan demokraattisessa kehityksessä, se on silti parantanut toimintaansa ihmisoikeuksien osalta. Hänet on armeijan mukaan otettu turvallisesti kiinni, ja tapauksen selvittely alkaa. Koreoiden välinen raja on tarkkaan vartioitu, ja loikkaukset ovat harvinaisia.


Lisäksi se langettaa rangaistuksia niille, joista tulee aseistakieltäytyjiä sen jälkeen kun he ovat siirtyneet reserviin. Shin Dong-hyuk tiesi jo nuorena poikana, että jonakin päivänä hänet kutsuttaisiin asepalvelukseen. Myös armeijan ammusvaraston kerrotaan räjähtäneen helteen vuoksi.


Korea Timesin mukaan armeija ei ollut varastoinut ammuksia asianmukaisella tavalla. Mies ilmaisi halunsa loikata etelään. Eteläkorealaiset havaitsivat tuntemattoman sotilaan lämpökamerassa liikkumassa etelään Imjin-joen lähellä Koreat erottavalla demilitarisoidulla vyöhykkeellä. Alus upposi lähellä maiden välistä merirajaa.


Aluksella oli yli sata merisotilasta, joista kuoli. Pohjois- Korea on kiistänyt, että sillä olisi ollut mitään tekemistä sota-aluksen uppoamisen kanssa. Etelä -Korean puolustusministeriö ei ole kommentoinut väitettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit