maanantai 12. marraskuuta 2018

Tulli fi tullilaskuri

Tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - tullilainsäädäntö ja tullausmenettelyt. Seuraava koulutus 18. Selvitä tullimaksu ja arvonlisävero ennen kuin tilaat netistä. Tulliselvitys eli tullaus tarvitaan yleensä, jos tilauksesi toimitetaan EU:n ulkopuolelta.


Tullilaskuri opastaa, mitä sinun pitää tehdä, kun tullaat tilaamasi tavarat. Kun hankit ajoneuvon toisesta EU-maasta. Verohallinto vastaa autoverotuksesta ja sen neuvonnasta. Voit myös kopioida aiempia tullauksia uuden ilmoituksen pohjaksi.


Tulli on kertonut veroprosentit, joilla se tästä lähin verottaa useita yksityishenkilöiden Suomeen tuomia autoja. Huomioi taulukkoa käytettäessäsi, että ajoneuvojen arvo elää jatkuvasti markkinoiden mukaan. Autoverolaskuri on nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu arvioida autovero tuontiautoille ja moottoripyörille. Valitse ensi rekisteröintivuosi jonka jälkeen haet Tullin Mahti-hintajärjestelmästä yleisen myyntihinnan kyseiselle autolle.


Autoveron määrä riippuu auton yleisestä vähittäismyyntiarvosta Suomen markkinoilla sekä päästölukemasta (CO2). Mietitkö, mitä se maksaa? Tilaatko tavaroita netistä?


Tulli: Ravintolisistä Näitä löytyi yhteensä seitsemästä Turkista, Tullirikoksissa taustalla oli useimmiten huumausaineiden tilaaminen postitse,. Se tullilaskuri on vähän puutteellinen, ei sieltä löydy kuin murto osa tuotteista, esm. Tänään vietetään maailman postipäivää!


Tulli fi tullilaskuri

Tavaran lähetysmaa ratkaisee – vaikka kauppapaikkasi olisi eurooppalainen, itse tavara voidaan toimittaa sinulle EU:n ulkopuolelta. Teet tullauksen näppärästi. Jos auton myyjä on ilmoittanut Mobile. Voit tarkastaa arvon paikkansapitävyyden linkistä joka listaa vastaavien autojen co2-lukemia.


Tulli Ruuhkautunut tulli eli auto ois tiedossa. Kyseisestä asiasta on ollu varmaa juttua, mutta kun en haulla löytäny nii kysympä sitten. Tuotaessa käytetty auto maahan siitä on maksettava autoveroa.


Miljardin euron yritysinvestoinnit liikkeelle EU-maaseuturahaston tuella. Veroprosentti on porrastettu ajoneuvon hiilidioksidipäästön perusteella. Suomalaisyritykset ovat tehneet EU:n maaseuturahastosta saamallaan 2miljoonan euron tuella lähes miljardin euron investoinnit viimeisten viiden vuoden aikana. Ehdin jo heti huhtikuun alussa kokeilemaan nettituonti-palvelua, mikä pienistä epäjodonmukaisuuksista huolimatta toimi oikein hyvin.


Timpen viestiin pieni lisäys: Jos tavaran nimikkeen joutuu itse kaivamaan tullinimikeluettelosta, niin ihan copy-pastella se ei onnistu. Ai ei saa mitään eurolla? Edit: Tämä tullilaskuri väittää, että postikuluistakin peritään alvit.


Paska juttu mulle, jos näin on. Lisäksi se väittää, että kympin raja lasketaan erikseen tullista ja verosta eikä niiden yhteissummasta, ja se maksu peritään, joka ylittää rajan. Kantsii varmistaa, että myyjä laittaa tilauksen mukaan kauppalaskun! Jos joutuu tulliselvittämään, niin silloin tulli ja alv menee todellisen hinnan mukaan.


Kirjaudu OmaPostiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit