perjantai 16. marraskuuta 2018

Kuluttajaneuvonta

Ennen kuin teet ratkaisupyynnön kuluttajariitalautakuntaan, ota yhteyttä kuluttajaneuvontaan, josta saat opastusta ja sovitteluapua riitatilanteessa. Otathan asiaan liittyvät paperit valmiiksi esille, kun soitat. Asiasi on esimerkiksi seuraavanlainen: Kännykässä on kosteusvaurio takuun ollessa voimassa.


Auto hajosi, myyjä ei suostu korjaamaan. Remonttimies teki virheen, kuka maksaa korjauksen?

Muista ilmoittaa virheestä myyjälle tai muulle vastapuolelle ja varmistua, että sovintoratkaisu ei ole mahdollinen. Apua virheilmoituksen tekemiseen löydät kuluttajaneuvonta. Jos reklamaatiosi yritykselle ei tuota toivomaasi tulosta, ota yhteytä kuluttajaneuvontaan.


Lautakunnan jäsenet edustavat tasapuolisesti kuluttajia ja elinkeinonharjoittajia. Myllyn Parhaan kuluttajaneuvonta auttaa, kun sinulla on kysyttävää tuotteista, resepteistä tai muusta ruuanlaittoon liittyvästä aiheesta. Askon tavoitteena on kaikessa toiminnassa laatu ja luottamus.


Tämän mukaisesti pyrimme myös ratkaisemaan mahdolliset tuoteviat ja muut asiat.

Kuluttajaneuvonta on oikea osoite myös tuotereklamaatioille. Tee valitus yritykselle Ota aina ensin yhteyttä yritykseen, jonka kanssa olet tehnyt kaupat. Tee reklamaatio mahdollisimman pian virheen havaitsemisesta ja pyri neuvottelemaan sopivasta hyvityksestä.


Vaatimus kannattaa tehdä kirjallisesti. UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu suomalaisiin koteihin jo yli vuoden kokemuksella. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja luotetuimmista kodinkonemerkeistä vuodesta toiseen.


Saat selvitettyä asiasi kuluttajaneuvonnassa mahdollisimman sujuvasti, kun etenet seuraavassa järjestyksessä: 1. Kilpailu- ja kuluttajavirasto Maistraatista voi tiedustella. Sähköinen yhteydenotto Voit asioida kuluttajaneuvonnan kanssa sähköisellä yhteydenottolomakkeella. Kaupungin, valtion sekä muiden toimijoiden tarjoamia neuvonta- ja kuluttajapalveluita. Ympäristömme ja tarpeemme muuttuvat. Tarvitsetko tietoa, neuvoja tai apua arkielämän toiminnoissa ja pulmatilanteissa, kuten elintarvike- tai tuoteturvallisuus-, jätehuolto- ja ympäristöasioissa.


Digi- ja väestötietovirasto palvelee. Voit myös asioida palvelupaikassa.

Valtakunnallisen kuluttajaneuvonnan verkkosivuilta löytyy tietoa kuluttajakaupan säännöistä, menettelytapaohjeita, valitusmalleja, ajankohtaisia tiedotteita sekä tarkempaa tietoa neuvontapalvelusta. Palvelemme arkisin ma-pe klo 9-15. Tutustu myös hyödyllisiin ohjeisiin ja artikkeleihin kuluttajapalvelun sivuilla. Voit ottaa kuluttajapalveluun yhteyttä myös sähköisesti. Haluamme helpottaa ostopäätöksiäsi tietotulvan keskellä ja samalla auttaa sinua saamaan parhaan vastineen rahoillesi.


Etsitkö hiusten- tai ihonhoitotuotteita tai deodorantteja, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi kauniiksi? Lastentarvikkeet (Ainu) P. Annamme sinulle mielellämme ammattilaisten vinkkejä. Maria Jotunin komediaklassikossa lempi leiskuu ja tunteet roihuavat.


Tarina kesäisestä pikkukaupungista, rakkaudesta, intohimosta ja mustasukkaisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit