torstai 29. marraskuuta 2018

Onko kondylooma ikuinen

Miehille ja naisille! Kyllähän tämä kondylooma asia on niin että ihmisistä kantaa tätä kyseistä viirusta mutta se ei kaikille puhkea ja tarkoittaa sitä että jos ei ole puhjennut niin seksiä voi harrastaa ilman kondoomia kondylooma ei tartu, ainoastaan siinä vaiheessa kun se on puhjennut ja kondylooma viirus ei lähde pois elimistöstä koskaan. Näkyviä oireita minulla on ollut viimeksi kolme vuotta sitten.


Vieläkö sairastan kondyloomaa vai voiko olla että se on minulta kokonaan hävinnyt? Mulla todettiin kondylooma n. Se lähti pois wartec-nimisellä voiteella.

Kesällä syyliä tuli taas pari lisää ja. Kondyloomasta parantuminen 3. Ne jäädytettiin ja noin vuosi meni, että nypyt olivat hävinneet, eikä sen jälkeen ole ollut mitään oireita. Täällä nainen jolla myös on kondylooma , ollut jo useamman vuoden.


Virus on käsittääkseni ikuinen , se ei elimistöstä mihinkään katoa. Oireiden kuitenkin pitäisi kadota viimeistään parin vuoden kuluessa, kun kroppa oppii puolustautumaan virusta vastaan. Usein apuna käytetään papa-näytettä, jotta nähdään, onko HPV-tulehdusta myös emättimen limakalvoilla ja kohdunnapukassa. Syylistä noin prosenttia paranee.


Meillä asia meni vielä niin huonosti, että syytin miestäni kondylooman saamisesta, koska hänellä oli ollut muutama irtosuhde siinä erojensa välissä ja ennen minua, ja tunnusti ettei ollut käyttänyt suojaa.

Muakin on pelottanut aina juuri tuo kondylooma , ei syöpäpelon takia vaan koska se on ikuinen , säilyy elimistössä vaikka paraneekin. En pelkää klamydiaa, kuppaa, tippuria tai mitään mikä paranee antibioottikuurilla. Mutta eipä se ol maailmanloppu. Tosiasia on ettei kondyloomaa testata normaalisti rutiinitesteissä, jos sinulla on vain se tauti ja menet sukupuolitautitesteihin, saat puhtaan paperit. Klamydiatartuntoja todetaan myös aikuisilla, vaikka se on perinteisesti ollut nuorten tauti.


Kuppaa ja tippuria puolestaan löydetään yhteensä noin 4tapausta vuodessa koko maassa, sukupuolitautien erikoislääkäri Eija Hiltunen-Back HYKS:n Iho- ja allergiasairaalan sukupuolitautien poliklinikalta kertoo. Ihmisen papilloomavirus on yleinen papillomaviruksen suku, joka kertoo ylemmän ihokudoksen kerroksesta. Onko lesboseksi aina. Kun se muuttuu aktiivisemmaksi, se kolonisoi peruskerroksen ja häiritsee solunjakautumisprosessia.


Herpes on ikuinen , pahimmat lajit oireilevat viikon välein ja kun paraneminen kestää myös viikkoa = ei enää ikinä kivutonta seksiä. HIV-virust, tarvinneeko siitä sanoa mitään? Papilloomavirukset, eli kondylooma , eli visvasyylä: Hankala hoitaa ja lisää sekä kohdunkaulan että nielun syöpien riskiä. Sukuelinherpes (genitaaliherpes) on yleinen herpesvirusten aiheuttama ja seksikontaktissa tarttuva krooninen sukupuolitauti.


Osalla tartunnansaaneista oireet ovat selkeitä (rakkuloita, kipua, punoitusta) ja toistuessaan tunnistettavia, mutta monella herpeksen oireet ovat joko niin lieviä tai epätyypillisiä, että herpestä voi sairastaa ja tartuttaa kumppaneilleen tietämättään. Sitten naisella täytyy olla sitä ja tätä. Täytyy olla pitkä tukka ja korkokengät ja tiukat farkut.


Kiitorata tulee siitä,. Perhekerhon keskustelut - TERVEYS palsta. Naisten häpykarvat, tuo ikuinen keskustelunaihe.

Keskustelupalsta aiheena terveys, sairaudet, allergiat, terveellinen elämäntapa, mielenterveys ja muut lasten ja aikuisten terveydenhoitoon liittyvät aiheet. Stressi ja ainainen tunne siitä, että täytyy olla varuillaan, vaikuttaa mun yöuniin. Mies myös saattaa valvottaa mua. Se saattaa kuunnella musiikkia koneelta ilman kuulokkeita, vaikka mä haluaisin nukkua, eikä se usko, että jotakuta se voi häiritä.


Koska jos häntä se ei häiritse, eipä tietenkään ketään muutakaan! Manuaaliasennolla toimii vielä. Vaihteistoa ei tunnu olevan mitenkään helppo löytää edes täällä Ranskassa, saatika Suomessa.


Afrikasta ja Lähi-idästä tulevat ovat ikuinen taakka Euroopalle matalamman (keski)älykkyytensä johdosta, eikä heitä tästä syystä tulisi maanosaamme päästää millään verukkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit