tiistai 20. marraskuuta 2018

Huoneenvuokralaki asunnon näyttö

Jos aviopuolisot ovat vuokranneet tai toinen heistä on vuokrannut yhteisenä kotina käytettävän huoneiston, tuomioistuin voi määrätessään heidän yhteiselämänsä lopetettavaksi tai tuomitessaan heidät avioeroon samalla määrätä sen aviopuolison, joka enemmän on asunnon tarpeessa, jatkamaan vuokrasuhdetta ja vapauttaa toisen. Onko vuokranantaja päästettävä asuntoon? Pitääkö esittelyjä sietää? Myytävänä tai uudelleen vuokrattavana olevaa vuokrahuoneistoa vuokranantajalla on oikeus näyttää halukkaille sellaisena aikana.


Koska punkit pitävät pitkästä ruohikosta, kotinurmen leikkaaminen pitää punkit loitolla. Mutta vaikka hyvin hoidettu nurmikko saattaa vähentää punkkien määrää, se ei kokonaan poista niitä. Hyvän vuokratavan mukaista on, että vuokranantaja kertoo tiedossaan olevista huoneiston käyttöön vaikuttavista remonteista, jotta vuokralainen voi pohtia haluaako muuttaa huoneistoon, jossa on lähitulevaisuudessa tulossa remontteja. Vuokralainen valitsee asunnon kodikseen.


Uudiskohteita lukuun ottamatta asuntoja vuokrataan vain harvoin ilman, että vuokralainen olisi tutustunut asuntoon paikan päällä. Oheisesta valikosta löydät monipuolista tietoa asunnon etsimiseen ja vuokraukseen sekä asumiseen liittyen. Mikäli et löydä näiltä sivuilta vastausta kysymykseesi, autamme sinua mielellämme neuvontanumerossamme. Kun vuokralainen on tyhjentänyt ja siivonnut asunnon , tulee vuokranantajan suorittaa yhdessä vuokralaisen kanssa asunnon lopputarkastus.


Osa huolellista hoitoa on asunnon säännöllinen siivoaminen sekä puhtaanapito. Tämä asuntokohtainen hakemus luovutetaan välittäjälle asuntoesittelyssä. Tärkeitä seikkoja ovat huoneiston kunto, vuokran määrä sekä vuokrasuhteen turvallisuus ja pysyvyys. Ei kyse ole mistään vittuilusta, ota käteesi huoneenvuokralaki ja lue se läpi. Siinä kerrotaan tarkkaan sekä vuokraisännän että vuokralaisen oikeudet ja valvollisuudet.


Siellä on selkeästi myös irtisanominen, ja sen ajat ja tavat. Kommentissasi oli kuitenkin hyvin monta erilaista huolenaihetta. Asunnon näyttö irtisanomisaikana on muuten sekin vuokranantajan oikeus.


Tämä pohdinta toivottavasti tekee koko kysymyksen tarpeettomaksi. Koko maailma ei pyöri sinun napasi ympärillä. Tässä elämässä on hyvä ottaa muitakin huomioon. Viesti Lähetä ärtynyt suoli alkoholi Tikis.


Suomalainen jalkapalloilu ei kehity, ellei Suomessa ole sille omaa valmennuskeskusta. Erik von Frenckell. Näistä sanoista kaikki sai alkunsa. Jo vuosikymmeniä tämä visio on ollut täyttä totta.


Pidä asunnon lämpötila kohtuullisena. Energian säästämisen lisäksi varjelet myös terveyttäsi. Etenkin talvisin lämmitys kuivattaa huoneilmaa.


Avaamalla Metsäteho Oy:n www-sivuston osoitteessasää bologna syyskuu sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja, sivuston käyttö ei ole sallittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit