perjantai 9. marraskuuta 2018

Amissa lihapiirakka

Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen. Meiltä saat aina tuoreimmat tuotteet. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto kaupasta. Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Niinpä IS:n testin makuraatiin valikoituikin kuusi lihapiirakan ystävää: ylipalomies Reijo Alanko-Luopa, palomies Panu Koski, sammutusmiehet Tapani Jyllilä ja Jarkko Koskela, palotarkastaja Jaakko Koski sekä naisvahvistuksena opettaja-muusikko Mari Luomala-Kulkula.


Kehittyneen logistiikan ansiosta tuotteiden saatavuus on hyvä, ne löytyvät useimpien vähittäiskauppojen ja tukkujen valikoimista ympäri Suomen. Makuna omenahillo tuo jokseenkin erikoisen ja jännän maun, mutta jotenkin omasta mielestäni lörtsyn pitäisi olla jotain muuta kuin littanaan painettu lihapiirakka , joten jos haluaa maistaa lörtyä suosittelen toistaiseksi tätä omenalörtsyä. Maistuvalla liha-riisitäytteellä täytetty perinteinen lihapiirakka. Pärämäts on minulle erittäin tuttu. Minulla oli aikanaan tyttöystävä, joka vielä tekikin niitä minulle.


Se on tataarien mukana tuoma, alun perin lampaan jauhelihaan perustuva lihapiirakka. Itse tehtynä se on mielestäni vielä parempaa kuin grilliruokana. Muistan lapsena syöneeni grillillä pärämätsiä. Juhlalihapiirakka ravintosisältö 1g: Kalorit 3kcal, Rasva g, Hiilihydraatti g, Proteiini g. Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon. Lihapiirakka jos mikä on eines, jonka tuoteseloste on syytä lukea tarkkaan.


Mistä nyt yhtäkkiä tuli tällainen säädös? Nyt Saadetdin odottelee, joutuuko yhtiö jälleen muuttamaan merkintöjään. Viimeisin versio meni viranomaisen tarkastuksessa läpi vain muutamia kuukausia sitten.


Hyi vittu kun tuossa taannoin heräsin darra aamuun, lihapiirakan maku suussa,puolikas lihapiirakka sängyssä vierelläni ja yks pureksittu lihapiirakka lattialla. Paha olo ei ollut mutta lihapiirakan maku suussa yökötti. Nyt kun näen kaupassa lihapiirakoita,alkaa oksettaa.


Myös kaljan jälkeen aina muistan lihapiirakan maun suussa ja. Tataarien lihapiirakka. Olen vain kerran aiemmin maistanut tätä paikallista. Te ehdotitte, me toteutimme. Tarjoukset voimassa to 6. PEREMETC 120G TURKKILAINEN LIHAPIIRAKKA 1KPL.


Kanaa ja riisiä (annosta) Valmistusaika alle min. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broilerin suikaleet marinadeineen kypsäksi öljyssä.


Kuvassa aito Laurikaisen lihapiirakka Omenalörtsy on monessa kaupassa korvautunut Mini-vadelmalörtsyllä, ja lihalörtsy on korvattu Mini-lihalörtsyllä Laurikaisen lörtsyt Savonlinna on lörtsyjen kotikaupunki. Lihalörtsy käy välipalasta, makea omenalörtsy on oiva jälkiruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit