tiistai 27. marraskuuta 2018

Lääkärintodistus armeijaa varten

Yleisimmät puolustusvoimien lomakkeet on julkaistu tällä sivulla. Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Halpa lääkärintodistus ajokorttia varten Kun tarvitset lääkärintodistusta tai lausuntoa esimerkiksi armeijaa , ajokorttia tai työnantajaa varten , varaa aika PerusTerveyteen. Eli kertokaapa mistä sais halvalla lääkärintodistuksen ajokorttia varten , arvauskeskuksen 38e ei tunnu halvalle, varsinkaan kunnallisena. Todistukset ja lausunnot.


Joissakin tilanteissa elämässä pitää valmistautua todistamaan olevansa terve.

Terveystalon lääkärit kirjoittavat todistuksia erilaisiin tarpeisiin. TILAA MEHILÄISEN UUTISKIRJE. Mehiläisen uutiskirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa - sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä. Selvitä, mitä varten ja millaista lausuntoa tai todistusta tarvitset.


Ota yhteyttä terveysaseman hoitajaan. Ota tarvittavat tiedot, esimerkiksi etukäteen täytetyt lomakkeet, mukaan vastaanotolle. Hoitaja antaa sinulle tarvittaessa vastaanottoajan.


Asevelvollisen usein kysymät kysymykset kutsuntoihin, varusmiespalvelukseen ja reserviläisyyteen liittyen.

Aluetoimistot neuvovat asevelvollisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Olen kohta 29v mies ja intti lähestyy uhkaavasti. Olen lykännyt asiaa monestakin syystä (hyviä ja huonoja) mahdollisimman myöhään.


Pelkkä ajatuskin palvelukseen astumisesta masentaa rankasti, koska elämäntilanne ei ole paras mahdollinen siihen, puhumattakaan siitä että tähän mennessä duunissa kovalla työllä ansaituilla asioilla voisi palvelukseen astumisen jälkeen pyyhkiä. Sinulle lähetetään postitse kutsuntakuulutus hyvissä ajoin ennen kutsuntapäivää kutsuntavuoden alkupuolella. Kuulutuksesta selviää kutsuntapäivämäärä ja -paikka. Samalla saat kyselylomakkeen varusmiespalvelusta ja terveydentilan tutkimista varten ja ohjeet terveystarkastuksesta sekä varusmiesoppaan.


C-todistus hoitotukea ja vammaistukea varten. Lääkärintodistus matkan peruuntumisesta terveydellisistä syistä. Lausunto koulukyyditystä varten. Joka tapauksessa pointti oli, että kyllä minusta ajokorttia varten tuleva lääkärintodistus saa olla julkinen palvelu. Ampumaseuraa varten se pitäisi itse kyllä maksaa.


Eri asia tosiaan sitten on, auttaako lääkärintarkastus seulomaan persoonallisuushäiriöiset misantroopit muusta porukasta. Pahoinpa pelkään ettei. Keskeistä on ymmärtää, että lääkäri ei voi ottaa kantaa siihen, onko jokin henkilö mahdollisesti itselleen tai toiselle ihmiselle vaarallinen.


Haluaisin sen kyllä moitteitta suorittaa mutta kuitenkin terveyden sallimissa rajoissa. On varmasti parempi olla liian varovainen kuin huoleton tässä asiassa. Pitäisikö minun hankkia tuore lääkärintodistus armeijaa varten ja onko allergiasairaalalla velvollisuus sellainen antaa?

Sanoin, että en vain voi olla poissa noin vaan pitää olla lääkärintodistus poissa olostani. Sen jälkeen olen ollut varpaillani ja olen käyttäytynyt niinkuin minua ei olisikaan. Ja vastaan vain jos kysytään. Kannattaisi myös muistaa, ettei Suomen armeijaa ensisijaisesti ylläpidetä sen takia, että sillä sodan aikana hoidettaisiin puolustus. Paljon tärkeämpää on näyttää naapurimaille, että maata tarvittaessa pystytään puolustamaan.


Armeija on hoitanut tehtävänsä hyvin, ellei Suomi ajaudu sotaan. Kirkkonummen kunnan verkkosivusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit