perjantai 23. marraskuuta 2018

Kirje ministerille

Kirje ministerille

Vierailija: mitä pitää ottaa muotoilussa huomioon? Aloitus tietysti, mutta mitä muuta? Kannattaako kirje lähettää sähköpostitse vai paperiversiona? Kaikki vinkit otetaan vastaan.


Kirje ministerille

Kielitoimiston ohjepankki. Kirje Ministerille ! TIEDOKSI … ainakin? PSEUDO INFARKTI – Natsi lääketieteen kehitys jatkuu Suomessa. Tietyissä tilanteissa.


Note that commas should be placed either after both openingand closing formula, or after neither. Ministerille maksetaan palkkiota siitä päivästä lähtien, jona hän ryhtyy hoitamaan ministerin tehtävää. Hänen oikeutensa palkkioon päättyy, kun hänelle on myönnetty ero tai hänet katsotaan eronneeksi ministerin tehtävästä.


Ministerillä on kalenterivuosittain oikeus vuosilomaan rinnastettavaan päivän vapaaseen. Avoin kirje kolmelle Voiman Venäjä -raportin tuottaneelle ministerille. Usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Miksi Suomen pitää olla mukana EMU:ssa?


Yhtiö kertoo teettäneensä lisäeläke-esityksen valmistelun pohjaksi pörssiyhtiöiden toimitusjohtajien kompensaatiovertailun, jonka se teettää joka vuosi. Metsät Metsät ovat suomalaisille rakkaita. Suomen luonnonsuojeluliitto pitää huolta ja kamppailee sen puolesta ympäri maata, että metsämme säilyvät elinvoimaisina myös tuleville sukupolville. Käräyttää joksikin muuksi ilmaisuksi, termi vie nyt tekstiltä uskottavuutta. Ottaa lukuun voisi vaihtaa huomioda-termiksi.


Margariini-m ja maitoasiassa muuttaisin tähtäimen siihen, miksi edelleen suositellaan ruokia, jotka eivät ole tieteellisen tutkimuksen mukaan terveyttä edistävä vaihtoehto, vaan haittaava. Se ei ole privaattikirje, jollaisia voidaan myös lähettää, ja niissä on lähettäjän nimi, pääsääntöisesti. Olipa kirje ministerille , presidentille, taikka muille.


Keski-Suomen maakuntakaavan vahvistamispäätös on tehty ja kaava määrätty tulemaan voimaan. Finn­ai­rin kirje mi­nis­te­ril­le: Valtio ei vas­tus­ta­nut toi­mi­tus­joh­ta­jan li­sä­elä­ket­tä Finnairin toimitusjohtajan lisäeläkkeestä päätettiin viime vuoden kesäkuussa. Finnairin kirje ministerille : Valtio ei vastustanut toimitusjohtajan lisäeläkettä Salli JavaScriptin käyttö JavaScript tulee olla käytössä pystyäksesi näkemään sivun sisällön. Valtio-omistajan edustajat eivät antaneet lentoyhtiö Finnairille palautetta, vaikka Finnair päätti myöntää lisäeläkettä toimitusjohtaja Pekka Vauramolle.


Gasumin toimitusjohtaja Johanna Lamminen tulkitsee, että kirje kohdistuu häneen ja yhtiön muuhun johtoon. Finnair kertoo julkistaneensa päätöksen internetsivuillaan viime elokuussa. Johtoryhmä on kirjoittanut vastineen Gasumin hallitukselle. Vastineen mukaan yhtiö ottaa vakavasti kaikki palautteet yhteistoimintalain velvoitteiden laiminlyönneistä. Palautteisiin reagoidaan välittömästi.


Kansalaiskirjeiden, palautteiden, kysymysten sekä tieto- ja asiakirjapyyntöjen käsittely. Irlannin oikeusministerille on saanut huomattavaa julkisuutta ja aiheuttanut pienen mielenosoituksenkin. Nuorisojärjestöissä kuohuu: Vihainen kirje ministerille.


Kirje ministerille

Vihreiden, perussuomalaisten ja kristillisten nuorisojärjestöt haluavat kulttuuriministeri Paavo Arhinmäeltä (vas) selvitystä poliittisille nuorisojärjestöille annettavien tukien jakoperusteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit