maanantai 19. marraskuuta 2018

Olan yli avainnauha

Tämä ohje pohjautuu siihen, mutta on kuitenkin erilainen, sillä kyseessä on olan yli laitettava avainnauha. Minä käytin lankana Achor Frecciaa ja koukun kokona 2. Olen löytänyt tätä lankaa ainakin Prismasta, mutta jos olen halunnut enemmän värivaihtoehtoja, olen tilannut Lankaideasta. Se on tarvittaessa myös ns.


Reelstapin niin pitkäksi, että voit pitää sitä sivulla olkanauhan tapaan. Muutama olan yli avainnauha valmiina Näitä on kyllä niin kiva pujotella kun löysin niin kauniita helmiäkin. Tällä kertaa minulta tilattiin avainnauha , jossa on mustaa,.


Olan - avainnauha - Pyöreä vaihtoehto tavallisille avainnauhoille. Hintaesimerkki on avainnauhasta , jossa ei ole kuvan mukaista PVC-merkkiä. Saatavilla myös pidempiä, ns. Nämä ovat hyvin käteviä mm. Tätä avainnauhamallia käytetään sivuttain crossbody-laukun tapaan.


Sitten esittelyssä onkin uusi avainnauha. Semmoinen ,joka menee olan yli ja toiselle kyljelle, miksikä sitä nyt kutsutaan. Suosituimmat artikkelit.


Pitkiä nauhoja voit tilata kohdasta ” avainnauha pitkä, omasta toiveesta”. Myös muita pituuksia saatavilla toiveiden mukaan, hinta määräytyy pituuden mukaan. Teen nauhoja valmiiksi aina vain yhden kappaleen, ja siitä syystä varasto voi. Posts about olan yli avainnauha written by Riikka Koksu. Bändien paras kaveri ja tapahtumajärjestäjän luottopakki.


Kainalomallinen, yli olan menevä avainnauha. Olen tehnyt avainnauhan mustaan paracord-nauhaan. Nauhassa on turvalukko, joka avautuu kovassa vedossa, mutta toisaalta kestää hyvin normaalin avainnauhan käytön. Pitkät avainnauhat (noin 1cm) on tarkoitettu pidettäväksi olan yli vastakkaiselle lantiolle (kuten kuvassa), eikä niissä ole riipusosaa.


Tilaa tästä, kerro tilatessasi ”lisätietoja” kohdassa väritoiveet, niin customoidaan juuri omiin toiveisiisi sopiva! Näitä ei ison helmimenekin takia ole valmiina, vaan teen toiveista. Helmiosassa metallisoituja akryylihelmiä sekä musta nauhapidike.


Kaunis sinertävän harmaa. AVAINKAULANAUHA OMILLA TOIVEILLAPitkä olan yli -malli n. Valitse avainkaulanauhaan. AVAINNAUHA PANDAHELMELLÄHelmet ovat BPA-vapaata silikonia. Pyöreämallisen Olan -avainnauhan läpimitta on noin mm, mutta voimme tehdä myös tai mm leveitä nauhoja.


Yksinkertaiset mallit voidaan kutoa, joten tämä avainnauha on täydellinen tekstille. Todella hieno avainnauha ! Katso myös muut avainnauhamme. Viimeisenä pitkiä avainnauhoja eli käytetään olan yli ja avaimet saa työpuvun taskuun. Näihin laitoin: Vuorikristallia sydäminä,10mm pyöreät hurteiset ja tähdet, simpukkaa, lasia, howliitti sydämiä, opaalia ja metallia.


Mikäli tilaat isomman määrän nauhoja, teen mielellään tarjouksen tilausmäärällesi. TUTTIFRUTIN avainkaulanauhat on valmistettu BPA-vapaista silikonihelmistä. Helmet on helppo pitää puhtaana, ne voi pestä miedolla saippualiuoksella.


Avainnauha oman yrityksesi väreissä vahvistaa yrityskuvaasi. Upea malli, jossa avaimia kehtaa pitää milloin vain! Erikoispitkällä versiolla pystyt avaamaan oven kumartumatta.


Voit myös pukea sen olan yli , jolloin avaimet roikkuvat kyljellä. Tällöin ne eivät kolise näppäimistöllä tai molskahda keittolautaselle. Rakennettu piikeistä linkittämällä Helmien väri:. Virkattu avainnauha. Nyt on aihetta juhlaan - juhannus ja synttärit.


Ergonomiatuotteet Paunerilta - satulatuoli työtuoli rollermouse. Olan yli menevä virkattu avainnauha - ohje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit