keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Pääviestit

Ne luovat merkityksen ja otsikot aiheille, joista yrityksesi haluaa kertoa. Pääviestien avulla yritys voi hallita viestintäänsä ja rakentaa tietoisuutta brändistä. Myös medianäkyvyyttä on syytä arvioida, eikä pelkästään osumien määrän, vaan myös sävyn ja laajuuden perusteella. Pääviestit suuntaavat myös kohdeyleisön mielikuvia haluttuun suuntaan.


Kuinka usein pääviestit tulevat mainituiksi tai tapahtuuko yleisessä mielipiteessä muutoksia niissä teemoissa, joista kampanjoidaan.

Kun brändin pääviestit ja identiteetti on määritelty tarkkaan, on viestinnän ja markkinoinnin yksittäisten toimenpiteiden suunnittelu helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Suomeksi sanottuna säästät aikaa ja rahaa, kun pyörää ei tarvitse joka kerta suunnitella uudelleen. Meillä on tästä monia hyviä esimerkkejä.


PR-suunnitelma rakennetaan tukemaan organisaation liiketoimintastrategiaa. Viestintäsuunnitelma on arjen apuri. Hanke kuin hanke tarvitsee viestintäsuunnitelman: korvaamattoman työkalun arjessa.


Fingon pääviestit Suomen EU-puheenjohtajuuskaudelle. Suomi ottaa Euroopan unionin neuvoston puheenjohtajamaan roolin puoleksi.

Suomeen ihmisoikeuksia koskevan yritysvastuulain. Kohderyhmän tärkein alaryhmä ovat lapsiperheet, joita puhutellaan perheliikunta -teemalla. Tutkijoiden pääviestit metsien käytön ilmastovaikutuksista.


Tavoitteet ja pääviestit Hankkeesta pyritään viestimään yhtenäisellä ilmeellä. Koordinaatiohanke vastaa hankkeen kokonais-viestinnästä. Jokaiselle osahankkeella on vastuu oman toiminta-alueensa sisäisestä viestinnästä. Vies-tinnän suunnittelu on koordinaatiohankkeen ja osahankkeiden yhteistä vastuualuetta. Jokaisen istunnon lopussa voit lukea tarkastelun kohteena olevaa ruoka-aineryhmää koskevat ravitsemussuositusten pääviestit.


Saat käyttöösi kattavan listan luotettavista nettisivuista, joilta saat lisätietoa ja opastusta terveellisistä valinnoista sekä maukkaiden aterioiden valmistamisesta. Poliisi ja pelastuslaitos saivat sunnuntaina 26. Kadonnut, 70-vuotias joensuulaismies oli lähtenyt aamulla moottorikelkalla kalastamaan Pyhäselälle, eikä ollut palannut sovitusti takaisin. Työpajassa kirkastetaan yrityksen ydinviestit ja ideoidaan konkreettisia toimenpiteitä, joilla ne saadaan näkyväksi eri kanavissa. Teemme työpajan alkuun myös analyysin viestinnän nykytilasta.


AU - Seppälä, Jyri. OSALLISUUS-MEDIA julkaisee inhimillisiä arvoja, luontoa ja hyvinvointiyhteiskuntaa edistäviä artikkeleita. Pääosa artikkeleista ilmestyy torstaisin.

Konseptointi ja pääviestit Konseptisuunnittelulla kirkastetaan se mitä brändi edustaa ja tarjoaa. Konseptisuunnittelun tavoitteena on mainostoimiston ja asiakkaan yhteinen näkemys brändin imagosta, pääviesteistä, kohderyhmistä ja toimenpiteistä, jotka ovat toteutettavissa sovitussa budjetissa ja aikataulussa. Yrittäjyysohjelman pääviestit.


Kehitettävää löytyy myös yritysten omassa toiminnassa. Asiakkaan ja projektijohtajan palaveri, jossa käydään läpi asiakkaan valmiit sisältötavoitteet ja pääviestit A5-kokoiselle takasivulle. Sivulle mahtuu max eri juttuaihetta. Sairauskohtaisia ohjeita muutetaan sitä mukaa kuin lääketiede ja hoitokäytännöt kehittyvät.


Ohjetta uudistettaessa on tehty yhteistyötä yliopistosairaaloiden asiantuntijoiden sekä Allergia- ja astmaliiton kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit