keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Poliisi tiedottaa pohjanmaa

Päivittäistiedote Etelä- Pohjanmaa 1-2. Yleinen Hätänumero 112. Neuvontapuhelin Puh. Pohjanmaan poliisi muistuttaa sosiaaliseen mediaan ja viestiryhmiin kirjoittelusta.


Muistutus tuli jälleen aiheelliseksi kun poliisi selvitteli eilen Lapualla uhkaavaa viestittelyä. Välkommen att följa med vad som händer på Österbottens. Varaa ajat kerralla koko perheelle.


Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Se on perustettu 1. Hiukanmutka tiedottaa Oulun. Tulipalossa tuhoutui poliisin tiedotteen mukaan täysin talli- tai. Vihjeet voi toimittaa osoitteeseen vihjeet. Epäilty rikos tapahtui kauppakeskuksen lähistöllä Itäkeskuksessa myöhään tiistai -iltana 30.


Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta. Reaaliaikainen hälytysten seuranta Etelä- Pohjanmaa maakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus.


Tilaisuus sujui poliisin näkökulmasta melkein ilman häiriöitä. Kuitenkin Mikrofoni vapaa -keskustelun aikana tilaisuuden loppupuolella poliisi joutui puuttumaan tilanteeseen, kun puhujaksi oli noussut ulkomaalaistaustainen mies ja hänen puheensa oli kuumentanut tunteita yleisössä. Uudenvuoden aattona ja yönä poliisi tavoitti useita rattijuoppoja. Alajärvellä haja-asutusalueella seinäjokinen parikymppinen mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Mies oli jostain syystä kesken nuorten illanvieton käynyt ajamassa autolla pienen lenkin.


Ajattelemattomuudesta seurauksen ajokielto ja käräjäkäynti myöhemmin. Varmaan jotain sellaista mikä saattaisi syödä pahasti koulun ja virkavallan mainetta, muuta syytä salailulle en keksi. Harmi vain jos heidän etu menee lasten edun ja turvallisuuden edelle. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea.


Tiklas-puistosta Vaasasta on torstaiaamuna 20. Asiassa ei epäillä rikosta vaan poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana, poliisin tiedotteessa todetaan. Kärsämäen suunnasta kohti Nivalaa, oli ohittanut matkalla muita ajoneuvoja.


Tapahtumapaikalle oli pysähtynyt näitä autoilijoita. Poliisien saamien tietojen mukaan ko. Kerrostalon toisen kerroksen yksiö tuhoutui täysin rajussa tulipalossa Haahkatiellä Lauttasaaressa.


Huoneistosta pelastettiin yksi ihminen, ja hänet kuljetettiin ambulanssilla Jorvin sairaalaan. Pelastuslaitos sammutti palon ja poliisi tutkii syttymissyytä. Käytetyt tavarat, autot, asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa.


Torissa käy satoja tuhansia suomalaisia viikottain ja kauppoja tehdään kymmeniä tuhansia viikottain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit