torstai 8. marraskuuta 2018

Piipaa somero

Reaaliaikainen hälytysten seuranta Somero paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Yleinen hätänumero 112.


Lounais-Suomen poliisilaitoksen vaihde. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Supercellin toimitusjohtajan Ilkka Paanasen mukaan Suomella on paljon huippuosaajia houkuttelevia valtteja.


Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit. Kotimaa, ulkomaat, työelämä, talous ja politiikka. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! SOMERO Perjantaina 3. Somero ei saanut omaa kansanedustajaa, mutta täällä kauppiaana toimiva salolainen Mikko Lundén rynnisti läpi 6äänellä perussuomalaisten listoilta.


Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin. Maan tila: Kannattaa kätellä, ei repiä - mallia ei pidä hakea Amerikasta, sillä niin suuri virhe ei mahdu näin pieneen maahan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin viikko oli loistava. Vihdissä asuva 55-vuotias mies matkasi aattoaamuna veljensä kesämökille Somerolle.


Veljesten välillä oli ollut riitaa jo pidemmän aikaa ja joulureissulla oli tarkoitus selvittää syy, miksi veljesten kuolleen äidin lipasto oli siirretty mökille. Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Tästä johtuen edellisen tunnin loppupuolella syntyneet, pienet ja nopealiikkeiset kuurot eivät välttämättä erotu kuvassa.


Liikenneonnettomuus uusikaupunki Tilannehuone. Ajantasaiset tiedot pelastustoimen tehtävist. Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen. Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv. Vinkkimiehet-ohjelman kautta.


Lue aiheen Paikkakunnat keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt. Suomi- tuhansia aiheita.


Tieliikenneonnettomuus loviisa. Etusivu - Soinin Helluntaiseurakunt. SB Vantaa (Salibandyseura Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja.


Timo Soini valotti vihdoin tiistaina jatkosuunnitelmiaan. Salo Sastamala Seinäjoki Siilinjärvi Somero Tampere Tarvasjoki Tervola Turku Tuusula Ulvila Urjala Vaasa Vantaa Varkaus Vihti Viitasaari Ylivieska Ylöjärvi Uusi Vantaa -organisaatiomuutokseen liittyvät apulaiskaupunginjohtajien virkojen perustamiset. Etsitkö lisää myyttäviä kiinteistöjä?


Radio-ohjelmat maailmalta. Stam1nan Viimeinen Atlantis -albumi ilmestyi 10. Päivälleen kymmenen vuotta myöhemmin julkaistaan yhtyeen keulahahmon Antti Hyyrysen samanniminen esikoisromaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit