maanantai 12. marraskuuta 2018

Suomen standardisoimisliitto

Suomen standardisoimisliitto

Autamme yrityksiä standardien ymmärtämisessä ja niiden soveltamisessa. CE-merkintä on näkynyt tuotteissa jo vuoden ajan. SFS on jäsenenä kansainvälisessä standardisoimisjärjestössä ISOssa ja eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä. SFS-kauppa on standardien verkkokauppa. Lisäksi standardeja voi ladata omalle koneelle.


Suomen standardisoimisliitto

Standardit ja SFS-käsikirjat voi tilata verkkokaupasta. Kaupassa on ajantasainen luettelo julkaisuista, joita ovat muun muassa SFS-, SFS-EN ISO, SFS-ISO, IEC- ja ISO-standardit sekä SFS-käsikirjat, tekniset raportit (TR) ja tekniset spesifikaatiot (TS). Today, the most commonly used method for identification and quantification of radioactivity from these radionuclides in feed samples is high-resolution gamma-ray spectrometry. Poutapilvi web design - P- julkaisujärjestelm.


Suomen parasta tennistä 10-, 12-, 14- ja 16-vuotiaille. Artikkelit Siirry artikkeleihin. Suomen standardisoimisliitto SFS myy standardeja, standardiehdotuksia ja SFS-käsikirjoja. Jäseninä liitossa on elinkeinoelämän järjestöjä ja Suomen valtio.


SFS päätehtäviä ovat SFS-standardien laadinta, vahvistaminen, julkaiseminen, myynti ja tiedottaminen. SFS laatii, vahvistaa, julkaisee ja myy standardeja sekä viestii. Liitto laatii standardeja yhteistyössä eri alojen yhteisöjen kanssa. Se julkaisee työn tulokset SFS-standardeina.


Klikkaa ja tutustu! Huolehdimme siitä, että suomalaisilla organisaatioilla on mahdollisuudet vaikuttaa alansa standardeihin niin maailmalla kuin Suomessa. Kerromme standardien hyödyistä ja ylläpidämme Suomen tarpeita vastaavaa standardikokoelmaa. SESKO ry on sähköteknisen alan kansallinen standardointijärjestö.


Järjestöllä on 1jäsentä. SESKOn asiantuntijaryhmien välityksellä suomalaiset teknologiaosaajat voivat olla mukana standardien laadinnassa, luomassa uusia ratkaisuja ja ennakoida tulevia käytäntöjä. Se ylläpitää tarpeita vastaavaa standardikokoelmaa ja kertoo standardien hyödyistä.


ISO 6Information and documentation – Bibliographic references – Content, form and structure. Join LinkedIn today for free. Lisää muistutus Älä pelkää, ei spämmäystä.


Suomen standardisoimisliitto

Tiedä, että viisi muuta merkitystä on lueteltu alla. Voit napsauttaa vasemmalla olevia linkkejä nähdäksesi yksityiskohtaiset tiedot kustakin määritelmästä, mukaan lukien määritelmät englanniksi ja paikallisella kielelläsi. Tämän alan standardien perusperiaatteena on, että tuotteiden on täytettävä turvallisuutta, terveyttä ja ympäristöä koskevat vaatimukset. Tavoitteena on vähentää lukuisia onnettomuuksia, joita vuosittain tapahtuu lasten leikkiessä keinuissa, liukumäis. SFS:stä saatte tarvitsemanne standardit Suomesta ja ulkomailta.


Tietopalvelu auttaa pysymään ajan tasalla oman alanne standardeista. The Finnish Standards Association SFS is the central standardization organization in Finland. Sections of this page.


Suomen standardisoimisliitto

Accessibility Help. Sähköiset aineistot. Muut Finna-hakupalvelut. Finna on muutakin kuin hakupalvelu. Online Entry and tournament publication with the Tournament Planner of Visual Reality.


Osa sisällöstä on avointa vain FIBSin jäsenille ja edellyttää käyttäjätunnusta. Jos vanha tunnuksesi ei toimi, luo uusi tunnus täällä ja kirjaudu sisään klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit