maanantai 5. marraskuuta 2018

Passikuvat ylöjärvi

Studiokuvaukset ajanvarauksella. Sähköiset kuvat passiin, henkilökorttiin, vartijakorttiin ja muihin asiakirjoihin ilman ajanvarausta! Ota passikuvat kätevästi kauppareissun lomassa Gigantin passikuva-automaatissa. Gigantissa maksat passikuvastasi vain euroa! Nykyinen lainsäädäntö vaatii sähköisen passikuvan myös pienistä vauvoista.


Vauvan passikuvat (ikähaarukka 0-4kk, hinta 150) kuvataan vanhemman sylissä ja tätä isommat yleensä vanhemman jalan päällä tai tuolilla istuen. Yksi onnistunut kuva riittää, joten vauvan tuomista kuviin ei kannata jännittää liikaa. Kuvahetkessä passikuvat tehdään kerralla kuntoon.


Kaikilla kuvilla on tyytyväisyys ja toimivuustakuu. Näytämme aina kuvia asiakkaalle ja hän voi valita parhaan. Pitkällä kokemuksella kuvamme kelpaavat aina poliisille ja voit olla varma saavasi juuri oikeanlaisen kuvan. Kuvaamme sähköiset passikuvat , ajokorttikuvat, matrikkelikuvat ja työmaakorttikuvat. Lisäksi meillä on myös Valtti-kortti-palvelu.


Kuvankäsittely osastomme tekee mm. Listalla olevat kuvaamot ovat sitoutuneet syöttämään passikuvat valokuvapalvelimelle, jos asiakas niin haluaa, ja kertomaan tästä mahdollisuudesta. Listalla oleminen ei takaa, että kuvaamon ottamat kuvat täyttävät passikuvien laatuvaatimukset. Tervetuloa palveltavaksi monipuoliseen valokuvaamoon Ikaalisten keskustassa! Osoitteemme on Vanha Tampereentie (Osuuspankin talon päädyssä, Silmäaseman takana).


Kuva-artesaani Viivi Hautamäki on kokenut. Viralliset passikuvat Kurussa. Palvelu ilman ajanvarausta torstaisin klo – Kauppatie OSK-Kurun toimisto. Toimitusaika on normaalisti 5-arkipäivää. Passin toimitusaika.


Jos teet hakemuksen verkossa mutta sinulta edellytetään tunnistuskäyntiä poliisin lupapalvelupisteessä, hakemus käsitellään vasta käynnin yhteydessä eikä toimitusaika ala ennen sitä. Mustavalkoiset on viralliset passia, ajokorttia ja henkilökorttia varten. Viisumeita varten otettavien kuvien vaatimukset vaihtelee maakohtaisesti. Kun sinä lajittelet, me huolehdimme jätteet materiaali­kierrätykseen tai energiaksi. Gigantti tarjoaa parhaan valikoiman kodinkoneita parhaaseen hintaan.


Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta. Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken. Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.


Otamme passikuvat laatutakuulla studiossamme Tampereen keskustassa ilman ajanvarausta ja toimitamme kuvat myös sähköisesti. Fenno Optiikka tarjoaa laadukkaat silmälasit edullisesti. Tutustu lisää valikoimaamme ja silmäpalveluihimme!


Varaa aika netistä optikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit