maanantai 26. marraskuuta 2018

Selvitys työttömyyskassalle työssäolosta ja palkasta kalenteriviikoittain

Työnantaja tai palkanlaskenta täyttää lomakkeen ja lähettää sen työntekijän työttömyyskassaan palkkatodistuksen liitteeksi. Palkkatodistus pyydetyltä ajalta. Myyntivoiton selvityslomake. Opettajan työsuhdeselvitys. Selvitys lasten kotihoidontuesta.


Poissaolo työllistymistä edistävistä. Työnantaja täyttää Jos työaika vaihtelee kalenteriviikoittain (ma-su), täytetään aina kalenteriviikoittainen työtuntiselvitys. Lue Duunitorilta lisää. Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Jos työsuhde on työssäoloehtoon vaadittavaa viikkoa lyhyempi, kirjoitetaan palkkatodistus koko työsuhteen ajalta.


Jos työ on tehty opetusalalla, tarkista opetusalaa koskeva erityissäännös työttömyyskassasta. Jos et ole ollut työssä tuntia joka viikko ja työaikasi on vaihdellut viikoittain, sinun tulee selvittää kassalle viikkotyöaikasi. Ilmoita tässä myös näiden kalenteriviikkojen palkka. Päivärahan suuruus riippuu työmatkan pituudesta ja siitä, onko työntekijällä mahdollisuus ilmaiseen ruokailuun.


Liitteet voi lähettää eAsioinnissa tai postitse. Päivärahan tarkoitus on korvata työmatkasta aiheutuneet tavallista suuremmat ruokailukustannukset. Kuukausittain maksamme etuuksia 27. Provided by Alexa ranking, lomakkeet.


N/A in N/A and 978on the world.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit