tiistai 20. marraskuuta 2018

Työnantajan tai suorituksen maksajan vuosiilmoitus 2018

Kokeile helppokäyttöistä suunnittelutyökalua tai valitse tuhansista malleista. Asioi verkossa (lomake.fi) Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnus, sähköinen henkilökortti tai Katso-tunniste. Työnantajan tai suorituksen maksajan on annettava vuosi-ilmoitus maksamistaan palkoista, työkorvauksista ja muista suorituksista suorituksen maksuvuotta seuraavan tammikuun loppuun mennessä.


Kotitalouden on annettava vuosi-ilmoitus maksamastaan palkasta vain silloin, jos samalle saajalle maksettu palkka on vähintään 2euroa kalenterivuoden aikana. Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin.


Tämä mahdollistaa ilmoitustiedostojen lähettämisen kahdesta eri järjestelmästä ilman, että toinen ilmoitussisältö korvaa toisen. Sähköisesti tiedot voi ilmoittaa maanantaihin 3. Palkka fi vuosi ilmoitus. Vuosi - ilmoitus julkisista elinkeinotuista.


Anna vuosi-ilmoitus viimeistään 31. Ohjetta on päivitetty 1. Rajoitetusti verovelvollisen progressiivinen verotus. Mitä hyötyä työnantajalle on tulorekisteristä? Verohallintoon vuodenvaihteen jälkeen. Vuoden lopussa pitää vielä muistaa tehdä myös työnantajan vuosi.


Jos ilmoituksen antamisen määräpäivä on lauantai, sunnuntai tai muu pyhäpäivä, ilmoituksen on oltava perillä seuraavana arkipäivänä. Jos seuraavat vuosi-ilmoitukset annetaan sähköisesti, viimeinen palautuspäivä on 3. Huomautukseen on lisätty arvot ja 5Y. Tarkempia ohjeita ilmoittamisesta vero.


Jos suorituksen saaja ei ole ennakkoperintärekisterissö, maksajan on tehtävä ennakonpidätys myös työ- ja käyttökorvauksista. Tosin työnantajan sairausvakuutusmaksua (sava) ei tarvitse tehdä. Ennen kuin lasketaan ennakonpidätys, loppusummasta vähennetään arvonlisäveron osuus.


Maksuprosentin ratkaisee palkan maksuaika, palkan ansaitsemisajalla ei ole vaikutusta. Tavanomaisen ravintoedun arvo on euroa. Summat päivitetään sivuillemme vuodenvaihteessa. RedFox on Suomen suurin sanakirja.


Käännös sanalle ilmoitus suomesta englanniksi. Tällöin toimenpiteet tehdään varsinaisen suorituksen maksajan nimissä. Selaimesi evästeet on estetty.


Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Vuosi-ilmoitus voidaan vaihtoehtoisesti antaa työn tai tehtävän päättyessä, jos maksettu suoritus on satunnainen. Voit asioida eri viranomaisten kanssa tarvittaessa suoraan esimerkiksi käyttämältäsi kirjanpidon tai palkanmaksun sovellukselta.


Ilmoitukset voi tehdä myös TYVI Pro-palvelusta aina ajan tasalla olevien sähköisten lomakkeiden avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit